PUFF

Endelig! Endelig er jeg ferdig med puffen. Jeg har strikket den hele TRE ganger. Den er strikket i traphilogarn, garn av tøystrimler. Jeg strikket først med dobbelt garn, etter pickles sin Puff Daddy-oppskrift. Klin umulig å snurpe, det ble altfor tykt.  

DSC_4873

  Rakk derfor opp hele puffen, og gikk på med sånn til dels godt mot på en ny puff. Denne gang med enkelt garn. Og de som har vært borti dette garnet vet det er ganske tungt å strikke med så det er liksom ikke gjort på en kveld heller. Likevel, puffen ble ferdig den og du som jeg gledet meg til å stappe den med dyner og snurpe sammen! Voilá - det gikk ikke! Både mannskraft og kvinnekraft gjorde sitt ytterste for å få den tett i toppene, men uten hell.  

DSC_4879

  Så da bar det rett til garnbutikken for å klage sin nød. Men de visste råd! Selvfølgelig kunne jeg ikke strikke puffen etter den oppskriften med det garnet, jeg måtte jo få få puffoppskrift tilpasset traphilo! (Thank you for sharing da jeg kjøpte garnet :))  

DSC_4868

  Uansett, resultatet ble i mine øyne vellykket nok det og fruen er ferdig med puffstrikking på en stund. Det spesielle garnet gjør den forøvrig både loefri og nuppefri.  

 

DSC_4876

  Den er veldig kjekk å klatre på synes snuppa ♥

9 comments

 • Så fin puff!! jeg har strikket en i eskimo etter oppskriften, men sliter også litt med å få snurpet den skikkelig.. men pytt! ;) Din ble skikkelig lekker da!! har ikke erfaring men dette garnet, men det frister å teste det :)

 • Utrolig fin puff. Hvor mange nøster brukte du?
  Jeg tror jeg hadde gitt opp etter første forsøk. Så du er utrolig god som har prøvd tre ganger.

  Takk for koselig hilsen inne hos meg.

 • Fiiin:) Endelig er du ferdig og jeg kan beundre den:)
  Jeg har strikket min grå i traphilo, i perlestrikk og rundt og rundt. Slet veldig med garnet selv, og må nok rekke den opp igjen, fordi jeg brukte vanlig oppskrift og den ble ikke helt bra på toppen synes jeg. Får bli vinterprosjekt.
  Ellers har jeg strikket et gulvteppe med samme garnet.

  En dag igjen til avreise her nå, litt smånervøs:)
  God søndag!
  Klem

 • Så fin den ble! Litt av en jobb du har gjort, imponerende at du orket å strikke den tre ganger!

  Ha en fin søndagskveld og en fin ny uke!

 • Heisan!!!
  Så koselig at du vil følge meg og takk for hyggelig melding!! Jeg har faktisk vært innom bloggen din for lengre tid siden, men legger meg gjerne som følger hos deg! Å hvilken flott puff du har lagt! Den er knalltøff!! Har strikket en selv, men den ble ikke så kul da….
  Ha en flott kveld :-) Heidi

 • Hei!
  Digger puffen:) Og cred for å ha giddet å gjøre det tre ganger…
  Har du en oppskrift å dele med oss? Syns den ble kjempefin når du klarte å lage den litt rund selv om du ikke fikk snurpet den som først planlagt. Jeg skal prøve meg med traphilogarn, men vil helst ikke ha den noe flatere. Frykter den blir flat hvis jeg strikker en egen del til topp og bunn..(?).

 • Hei Anne!
  Takk!
  Hvis du skriver mailadressen din her eller sender meg på mail (se kontaktinfo) skal jeg sende deg oppskrift så fort som mulig :)

 • Kan du fortelle meg hvordan du fikk det til jeg sliter med å finne mønster til garnet jeg har her. Det var ikke puff mønster slik som ditt i butikken ;(

 • Jeg har lagt ut oppskrift på puffen på bloggen. Bare trykk på kategorien «Hekling og hobby» så finner du den når du blar nedover :)
  Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>