Jenterommet

Her kommer litt bilder av jenterommet.  Det er ikke ferdig innredet, men enn så lenge er hu mor fornøyd. Det er vel strengt tatt ikke så mange andre som bryr seg enda, ettersom det ikke er noen som bor her inne ;) Det nærmer seg ettårsdag, og da tenker vi å supplere med lekekjøkken, bord og stoler, sakkosekk og en liten sopplampe. I tillegg kommer gardier, speil bak døra og et heklebilde jeg holder på med som skal henge over knaggrekka. Her er resultatet så  langt:  

DSC_5273-1

 

 Sovekroken

 

DSC_5295

  De fineste bildene fra Christine med Sne-bloggen. (Kommer dessverre ikke helt til sin rett med mine ikke-eksisterende fotokunnskaper...)   

DSC_5312

 

Det kommer selvfølgelig bilder inni rammene!

 

barnerom1

 

DSC_5313

 

Vimpelrekke made by me av fint papir fra en barneinteriørbutikk i Århus.

 

DSC_5314

 

DSC_5315

  Seng, hylle og knaggrekke fra IKEA. Vegghyller, gulvteppe og kofferter fra Sebra. Begge vasene fra Kähler. Sengetøy fra Ferm Living. Bildelister fra Åhlens. Knagger på skuffene fra Anne Black. Lampe fra Norm Copenhagen. Og om noen lurer - joda, jenta  har leker og bøker. Men de er i stua! PS: Ikke for å friste noen (kremt!), men de neste åtte dagene er vi garantert sol og sommer, du finner oss der det er palmesus og paraplyer i glasset :)

12 comments

 • Å nydeligste rommet – akkurat passe jentefaktor!! Flotte SNE bilder og lurt med en hylle å ha bilder på også!! Nei…friste meg….jooooo!!!
  God tur heldige du :) Heidi

 • For eit aldeles nydelig jenterom! Så mange fine ting! No blei eg skikkelig inspirert! Så flink du er Guro!

  Dåke må ha kjempe god tur til sydligare strøk ;)

 • For et fantastisk fint rom! Jeg liker absolutt alt sammen! Kjempefine farger og flotte detaljer. Kan tenke med vesla kommer til å kose seg her inne når hun flytter inn.

  Kos dere på ferie! Heldiggriser! :)

 • Hei Guro:) Rommet ble utrolig fint! Du har god smak og øye for detaljer. Sebra er en favoritt her i huset også- teppet du har fått tak i er knall fint. Jeg legger deg til i bloggrollen imrg (surfer på tlf nå:) så er jeg sikker på at jeg får med oppdateringene inne hos deg! Bloggen din er kjempe fin! Kos deg i sydligere strøk. Klem fra Pernille

 • SÅÅ fiiint Guro!!
  No fikk e bare enda mer lyst å flytte til en større bolig så desemberstjerna vår får sitt eget rom:)
  *Stoor klem*

 • Så lekkert Guro! Og gøy å se plakatene på veggen :D

  Gratulerer så mye med satt bryllupsdato og snart en ett åring!! Merkelig, synes ikke det er lenge siden du gikk å ventet…

  Håper du har det topp!
  Klem fra Christine

 • Hei Elin!
  Dette er 3 år gammelt, og jeg tror dessverre ikke det er å få tak i lenger.
  Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>