Gul og rosa bursdag!

Iallefall i år som mor i huset får bestemme. Det nærmer seg ettårsdag og selvfølgelig er det grunn til storfeiring!   

050

  Neste helg blir det fullt hus og feiring to dager til ende. Jeg har planlagt bursdagen en god stund, og handlet inn både her og der. Hos Frufly fant jeg inspirasjon og hermet etter papirsugerørene hun hadde kjøpt på etsy. Muffinsformene og ballongene er også kjøpt på etsy og ebay. Gule og rosa sa du, hæ? :) Den fine invitasjonen har Darlingen laget (med frie tøyler). Ser ut som han er litt miljøskada han også ;)

 

 

053

 

Krone må en ettåring ha, men jeg tror vi skal være heldige om vi rekker et lite bilde med den på før den blir revet av :)

Jeg har klippet vimpler av fint tykt papir og limt de på hemptråd. Jeg har også laget minivimpler på tannpirkere til muffinspynt. Og så er det vel heller ikke tilfeldig at marsmallowsen er rosa og gul :) De rosa muffinsformene til venstre er i silikon og er kjøpt på IKEA (12 pkn. med rosa, brune og turkisblå). Supersøte, synes jeg! Serviettene er fra Cath Kidson, og om noen tilfeldigvis vet om noe som selger gule polkadotservietter - hyl ut! Kopper, skjeier og tallerkener fra Rice.

 

057

 

Vi gleder oss veldig til feiring!

Satser på å vise litt bursdagsbilder når den tid kommer.

Jeg har forresten problemer med å kommentere hos dere. Meldingen bare forsvinner i det jeg skal trykke publiser. Dette har vedvart noen dager nå. Håper det ordner seg snart.

God torsdag!

7 comments

 • Åh, livstegn fra deg! Blir så glad hver gang du blogger:)
  Jeg har også slitt med å kommentere rundt omrking, deg inkludert. Har prøvd flere ganger å kommentere på innlegget under, men forgjeves:/

  11.11.11 høres ut som en finfin bryllupsdato! Så spennende med bryllup, ønsker dere masse masse lykke til. Husk å puste og ikke stress:) Du blir nok en nydelig brud!

  Og for en bursdagsfeiring det blir til helga ser det ut som. Favorittfargene mine:)

  God feiring og god helg!
  Klem E

 • Gult og rosa er så fint!! Det er snart tid for bursdagsfeiring her hjemme også, og det spørs om ikke jeg må klikke hjem noen sånne sugerør… Gleder meg til å se bilder fra selskapet!

  Klem!

 • Å, barnebursdag er så gøy og 1 år er den viktisgte burdagen å feire! Hipp hurra for jenta di! Jeg blir også veldig glad hver gang du blogger, fine bilder og kjempe fresht hus! Flinka;)

  Klem, Pernille

 • Nydelig bursdag.. jeg liker bloggen din og stilen din supergodt. Blir fasinert og inspirert.. kan jeg spørre hvilken farge dere har valgt å male veggene i…? Vi bygger også bolig og er så i tvil om hvem hvitfarge jeg skal velge..
  Hilsen fra sør

 • Hei hei Guro :)

  Gratulerer med snart ett-åring i hus og ikke minst bryllup i november!! :)
  Masse spennede å se fram til :)

  Ja, jeg har vært fraværende aaaaalt for lenge i denne bloggeverden, og det finnes mange grunner for det.
  Kort fortalt: vi ble boende i Sandnes, og har egentlig enormt fornøyd med det valget. Selv om det utgjør at mannen blir borte innimellom, så kunne vi rett og slett ikke flytte fra det herlige livet vi har her.
  Min blogg som du kjenner meg fra, legger jeg ned, og tenker å starte en helt ny. Skal si ifra når den er oppe å går :)
  Er for tiden ufrivillig «hjemmeværende» da akillessenen røyk på håndballkamp i forrige uke. Det positive er endelig litt tid til å puste ut, og klargjøre hodet :)

  Du har en flott blogg og jeg har kost meg nå med titting på alt det fine du har gjort i huset.

  Vi «snakkes» snart igjen.

  Klem fra hu over brua :)

  Elisabeth: ellashverdagsgleder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>