Keep calm

... and say I do! Om bare to uker er vi herr og fru!  

i do

  Med andre ord er det bryllupsplanlegging på høyt nivå om dagene! Det meste er ordnet for en god stund siden, men så er det jo endel på listen som må vente til siste slutt. I dag kan jeg stryke ut prøvetime hos frisør og blomster, og nå i kveld kan jeg jammen meg sette "check" bak tale også. Stikkord for bukettene til meg og snuppa er ROSA RANUNKLER ♥ (En veldig god nr. to ettersom det er off season for peoner). Jeg stoler fullt og helt på Hanne // Blomst. Kanskje jeg viser bilder :) Kommer sterkere tilbake med kommentarer hos dere når litt flere punkter på lista er strøket ut. Enn så lenge - god helg og LOVE ON!

3 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>