Kjøkkenet vårt

Husets hjerte, er det ikke det de sier? Vel, her hos oss er det iallefall husets midtpunkt, bokstavelig talt. Det ligger mellom stua og spisestua. Åpent og luftig! Elsker at man kan stå kjøkkenet og både se og høre hverandre fra begge deler av 2. etasjen. Så er det ikke fullt så kjipt å havne i oppvasken ;) Her følger et lite bilderas fra kjøkkenet:  

019

Over vinduet har jeg lyst på en hylle. Til nips naps.

Røroshetta fra Røros Metall.

027

 Glad i fargen på platetoppen. Synes den passer godt til benkeplaten i drivved (laminat).

025

 Kjøkkenet er fra Marbodal og er svanemerket, noe som var påkrevd i denne type miljøbolig. Hadde i utgangspunktet sett på Kvik sitt Manokjøkken, men dette er nokså i samme gate.  Innredningen er i matt utførelse.

020

Ser det var litt tomt og fargeløst på denne benken! Må visst ha en plante her også, når jeg ikke er så heldig å ha en skinnende lekkerbisken av en Kitchen Aid :)

043

Til veggen ved siden av høyskapene står en sunburstklokke på ønskelista. Gjør seg med litt friske farger!

041

Uttrekkbare skuffer i høyskapet. Anbefales!

kitchen-1

Vi har hovedsakelig skuffer i innredningen forøvrig også, og jeg kunne ikke klart meg uten. Tegner du kjøkken MÅ du ha masse skuffer! Lett å holde orden og oversikt. Perfekt!

 Ble visst litt mange bilder dette... Nå blir det snart eplekakebaking på kjøkkenet. Min trofaste lille kjøkkenhjelper bidrar med sitt blide åsyn og nysgjerrige figre i tripp trappen ved kjøkkenbenken :)

(Jeg får fortsatt ikke kommentert hos mange av dere. Det går hos nå noen nå, men langt i fra alle. Håper fortsatt på snarlig bedring!)

Håper søndagen din blir fin!

6 comments

 • Masse herlig kjøkken inspirasjon Guro :)
  Nå som vi skal bli, er det mange ting som skal fikses i huset, og kjøkkenet er en del av det. Blir nok ikke før etter sommeren, da det er litt andre ting på plakaten først, men herlig å få mange tips. Vi er foreløpig på et HTH kjøkken, men blir ikke enig om benken, det kan ta sin tid :)
  Ha en fin eplekakebakedag :) klem klem

 • Fantastisk kjøkken!!! Lyst og lekkert – og så flott natur rett utenfor vinduene!!
  Jeg ser at du skal gifte deg også – gratulerer!! Ha en flott søndag!
  Klem Heidi :)

 • Nydelig kjøkken! Smakfult med flott design. Elsker alle skuffene og de høye skapene! Og for en orden du har! – hos oss er ting for det meste plassert overalt – ingen orden! – uheldigvis.. må nok bli flinkere ser jeg… Men igjen, kjempe flott kjøkken!! Hilsen Vilde

 • Kjempeflott kjøkken!!
  Så mange fine detaljer! Vi har også mye skuffer, noe jeg er superfornøyd med!
  Men må innrømme at jeg ikke har samme orden som du har…:)

  Gratulerer med kommende bryllup! Så gøy! Lykke til med de siste forberedelsene:)

  Klem!

 • Fine kjøkkenet deres!
  Herlig orden i skuffene, det liker jeg:)
  En sunburstklokke vil ta seg utmerket på den veggen der ja!;)

  Traphilogarn er det ja! Husket ikke navnet på garnet. Skal si deg det var tungt ja, herlighet, måtte ha hjelp av mannen hver gang jeg skulle snu for å begynne på ny rekke:)
  Har også begynt på et sengeteppe, fint vinterprosjekt:)
  Men kunne ikke ta med meg til Frankrike siden det hadde fylt opp hele kofferten, hehe:)

  Ha en fin ny uke!
  Klem E

 • Hei på deg, Guro :) FOR eit lekkert kjøkken, I LIKE A LOT!! Så reint og fint i linjene og innredinga, for ikkje å snakka om utsikta då. Kjekt å finna lokale bloggerar :) Det var bloggtreff for nokre veker sidan og det var kjempe kjekt – det skal væra att i november – hiv deg med :) Då er det Martha med Marthas Lille Boble som er vertinne, gleder meg alt!

  Ser forresten at du har ting å gleda deg til i november, så spennande :) Gleder meg til å sjå bildene eg då.

  Ha ein fin-fin mandag kveld!

  Klem ELi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>