Sittesekk til barn

Vi har lyst til å kjøpe en saccosekk/sittesekk til snuppa til bursdag/jul, og det står egetlig mellom en sekk fra Cocoon... 

 

nyesacco[1]

 

... eller en fra Happy Cat

6F772192[1]

  Begge modellene kommer i utallige farger, og jeg er usikker på hvilken farge vi skal gå for. Må jo stå litt i stil med interiøret forøvrig også liksom ;) Jeg synes jo Cocoon-sekkene er übersøte, men Happy Cat sine har kanskje litt lenger "levetid" i og med at de er så enkle? Er det noen av dere som har erfaring med en av disse og kan anbefale/ikke anbefale? Komfort? Kvalitet? Slitestyrke? Da ville jeg blitt glad for tips!

8 comments

 • Saccosekk er herlig!

  Skjønner godt at du er i tvil! Enig med deg at Cocoon-sekkene er supersøte! Ufornuftige meg ville sikkert valgt ein slik ;)

  Så stilige bilder frå kjøkkenet dåkas! Og så ryddige og oversiktlige skuffer! Tar du oppdrag? ;)

  Ha ein fortsatt fin kveld ;)

 • Tusen takk snille deg:)
  Veldig rart å se seg selv i et interiørblad, uvirkelig!
  Vi har ganske lik smak ja, og en del av de samme tingene, gøy det:)
  Som du ser på det teppet så ble det ikke så bra siden det var så store ujevnheter i garnet, ble så rynkete. Men skal fikse det. Hadde ikke tid før reportasjen, hehe.

  Har ingen erfaring med sittesekker siden vi ikke har barn. Men hva med å sy en selv da? Du vet sånne isoporkuler fra stoff&stil som vi har brukt til puffene, må jo være perfekte de? Så kan du selv velge og vrake i stoffer og farger:)

  Ja her i Nantes går det mye i vin, ost og baguetter, blir så hardt å komme hjem til vanlig norsk husmannskost igjen:)
  Klem E

 • Vi har sittesekker fra Cocoon, og er veldig fornøyde med de. Akkurat passe størrelse til jentene, og så er det veldig kjekt at man kan ta av trekket og vaske det. Det finnes såå mange søte motiver. :)

  Ha en super dag!

 • Ikke happy cat. Vi har den og lilleutt nekter å sitte i den da den er alt for hard.

 • Hei hei!
  Så fine sittesekker, begge to. Har ingen av de selv, men har en venninne som har Happy Cat, og hun er veldig fornøyd med sin :)
  Lykke til med valget, blir nok fint uansett :) og lykke til med feiring av lillejenta på lørdag, veldig stas med den første bursdagen, håper du legger ut noen bilder :)
  Har fått «ny» fot i dag, av med gips og på med skinne. Var veldig merkelig og skulle trå på foten igjen, men med litt trening kan jeg nok kaste krykkene etterhvert, gleder meg til det :)
  Klem Ella

 • Så bra at du blogget om dette for jeg er sååå i tvil selv! Cocoon sekkene er søte som sukker, men vi skal ha vår i stuen og der ønsker jeg en litt mer nøytral stil… Har ei venninne som har Happy cat og de er veldig fornøyde, men jeg vet ikke… Sekken er jo for barna og de vil kanskje sette pris på Coccon sin varaint?

  Føler spent med her inne så kanskje jeg kan få noen tips til hva vi skal velge til jul…

  Klem og god helg!

 • Cocoon sekk! Vi har nemlig tenkt å kjøpe den lilla med bambi på til vår datter på 2 år til jul. Tenker barn liker de med motiv på… Fin blogg, og fint hjem!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>