En liten kompis

... har flyttet inn til oss etter bryllupet. Og han er hjertelig velkommen! Fine lille søte Bojesen-apekatten. Han har ikke helt slått seg til ro enda og bor litt her og der. Akkurat nå liker han seg best i hylla på veggen. Godt å få henge og hvile litt ut etter å ha blitt kjørt rundt på og lekt med hele dagen :)  

004

  Han soler seg i glansen sammen med andre flotte bryllupsgaver; Aaltovasen og lyshuset fra Kähler.   

003

  Elsker lyshuset! Nydelig som advents- og julepynt. Og vinterpynt. Lurer på om ikke et par hus til skal få ta bolig her før jul. Hmm...:) 

 

011-3

  Regner med julestemningen kom sigende etter dette innlegget. Hoho, ikke helt der jeg enda. Men det kommer det kommer! Litt pasteller i november gjør vel ingenting ;)

2 comments

 • Åååh, jeg og vil ha apen:)
  Nydelige ting du har der!
  Du, et spm ang Montana (heldige du!).
  Vi har jo tenkt å begynne å investere i noen Montana-moduler, men så hørte jeg fra ei i dag faktisk som har jobbet på en interiørbutikk, at modulene er i ganske dårlig kvalitet. Skrangler og blir fort riper og slike ting.
  Blir glad hvis du deler erfaringene dine med meg, for vi har nesten bestemt oss for å kjøpe noen moduler snart:)
  Stor klem til skjønne deg

 • Den som kunne gifte seg mange mange ganger du =)
  Utrolig mange fine gjenstander som bor i ditt hus, en liten apekatt er ikke å forakte, her står elefanten på ønskelisten.

  Ha en finfin dag!
  Hilsen FruMeyer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>