Godt gift!

Da har vi så smått begynt å lande litt etter bryllupet vårt på fredag! Dagene både før og etterpå har gått i ett. Det var for oss en fantastisk dag, som ble akkurat slik vi hadde håpet på. Så nå er jeg verdens lykkeligste FRU!  

022

  Bilde av brudebuketten. Den består ene og alene av ranunkler. Enkel og akkurat slik jeg ville ha den. Peoner er egentlig førstevalget da, men med bryllup i november ble ranunkler et fint alternativ! Bildet ble tatt i dag, så buketten har egentlig sett sine beste dager. Kanskje jeg viser litt bilder av brudeparet og brudepiken når vi får bildene fra fotografen. Kanskje. Kanskje! Tusen takk til deg som titter innom, det setter jeg utrolig stor pris på! Og ekstra kjekt er det jo med de som legger igjen en liten hilsen også...:) Gleder meg til å titte innom dere igjen de neste dagene!

5 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>