Kalendergaver

Endelig er det min tur til å lage adventskalender! Hurra ♥ Selv om jenta vår bare er tretten måneder, må hun jo få kalender, synes vi :) Så da vi var på IKEA i går kjøpte jeg inn endel utstyr til lekekjøkkenet (som også ble med hjem). Planen er å pakke inn én og én ting.  Sikkert ikke alt som er like spennende da men...

 

kalender1 

Det ble også en cd med hjem, og flere Schleich-dyr blir det også før jeg er helt i mål. Så får jeg spe på med rosinesker om jeg mangler noen :) Skulle egentlig kjøpe lekemat på IKEA også, men holder meg til hekleplanen min! Så får vi se hva det blir til. Gleder meg til å pakke inn 24 små pakker i gråpapir med hyssing rundt ♥ Enkelt og greit! Får gjøre det lettvint så lenge jeg kan :) Ikke mye revolusjonerende og kreativt over disse gavene, men ettersom ingen enda har store formeninger om hva gavene skal inneholde er det fint å kunne pakke inn småsaker vi hadde tenkt å kjøpe inn uansett. Ha en fin torsdagsnatt!

3 comments

 • Barn i den alderen elsker jo kjøkkenutstur, så det blir nok stas :) Pakkene til min datter er ferdig pakket inn!
  Ha en fin helg!
  Klem

 • Kjære Fru Guro!
  Gratulerer SÅ MYE med vel overstått bryllup!
  Har hatt en hektisk uke, så lite blogging på meg da!
  Godt å høre dagen sto til forventningene :)
  Jeg vil også se bilder :)
  Nyyydelig bukett, elsker ranukler!
  Ha en fin fin kveld, fredagene er de beste ikke sant :)
  Nb! Yndlingsserien for tiden er Vampire diaries. Har blitt litt hekta og er godt igang med sesong tre. Later den ned på Apple Tvèn :)
  Klem klem fra Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>