Og om litt er kaffen klar

Med giftermål følger det som kjent med gaver. Masse gaver. Altfor flotte gaver. Hadde på forhånd ikke ofret gaver mange tanker, og synes nesten det er litt "flaut" å ta imot så masse! Du og du hvor mye fint vi har fått. Tusen hjertelig takk :)

 

DSC_7200 

For gavekort kjøpte vi oss kaffemaskin. Det er bare mannen i huset som drikker kaffe (jeg må ha noe annet svart i glasset # pepsi max...) og han er veldig fornøyd med Nespressoen!

 DSC_7210

 

Veldig kjekk å ha til kaffedrikkende gjester!

Noen tips til hvilke kapsler som er best? Må bestille nye i dag, for det ble plutselig tomt i skåla ;)

Så gjenstår det å se om fruen blir kaffekjerring på kjøpet!

6 comments

 • Så fin den var! Vi har også Nespresso, og her går det mest i Ristretto når vi lager caffe mocca. Ellers er den blå Lungo-varianten en favoritt her. Jeg klarer meg ikke uten kaffe jeg, og drikker en dobbel mocca hver morgen. :)

 • Veldig fin kaffemaskin. Vi har enda ikke klart å bestemme oss for hvilken vi skal kjøpe, så jeg sluker i meg tips og info fra andre kaffemaskineiere:)
  Jeg syntes også det var litt «flaut» å få så mange gaver til bryllupet, men det er jo veldig koselig da. Vi har bare kjøpt oss fine ting for gavekortene vi fikk; lamper, Vipp-bøtter, kjøkkenstoler, osv. Det er jo fine ting vi kommer til å ha i mange år!
  Så du må bare nyte alt det som følger med FRU-tittelen;)
  Klem E

 • Var og skulle kjøpe lik, men uten det brette på siden, på lørdag faktisk.
  Men de var utsolgt…
  Her i huset er det ingen som drikker kaffi, bare pepsi max på herr og fru, så det haster igrunnen ikke å få den i hus!
  Men din var uansett fin og virker greit å ha ved besøk.
  Har som du skjønner ingen gode råd angående smaker…
  Klem May Helen

 • Hei!

  Har du bestilt kapslar?

  Her i garden er Finezzo Lungo ein slager i vanleg kopp, Cosi er grei espresso for nybegynnerar og til t.d caffe latte bestiller du arpeggio eller ristretto.

 • Hihi, me har også Nespresso :) Her er det også Pepsi Max som leder overlegent, Herr Fryd er flink å ta seg ein kopp i ny og ne, mens eg helst tar ein snope kaffi med melk frå melke skummeren, sjokoladesirup og ei skei med oboy :)

  Bryllup er kjempe kjekt – men eg sliter (fortsatt ti år etter) med at EG fekk det-og-det til bryllupet, men me fekk det jo i lag ;)

  Ha ein fin-fin mandag kveld! Her er det lussekatter på gang.

  Klem Eli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>