På ønskelista

... til brudepiken står bla. dette:  

 ønskeliste-1

Øverst fra venstre: Stabledukke i tre // Sebra - lekemat // TINY - sengesett // Sebra  - magnettavler // Sebra Nederst fra høyre: Koppestell i tre // Sebra - panton junior // Vitra - dukkevogn // Sebra - Stablekasser // Sebra
  Mye til jenterommet! I tillegg ønsker hun seg puslespill, bøker, et lite hvitt bord (IKEA/Living), cd-spiller og lekedyr (Schleich). Og sikkert mye annet jeg ikke kommer på i farten. Så vet dere det, tanter, onkler og besteforeldre. Snart  jul! Nå bærer det snart ut på IKEA for å kjøpe lekekjøkkenet snuppa fikk til bursdagen. Kalendergaver står også på lista, og det håper jeg også å finne på IKEA. Håper de har inne lekemat, kjøkkenredskaper og bakesett. I så tilfelle har jeg igrunnen det jeg trenger for å lage 24 små pakker til mini ♥ Håper dagen DIN blir fin, og takk for at du tittet innom!

1 Comment

  • Å, så fine ting! Den lekematen på Ikea er helt genial. Jentene våre fikk kjøkken og lekemat i fjor, og de har lekt masse med det. Kalendergaver ja, det må jeg finne ut av snart også… I fjor inneholdt noen av pakkene dyr fra Schleich, det er favoritter også her i heimen. I år lurer jeg på om det blir innkjøp av en julekalender fra Playmobil, da har vi i hvert fall 12 pakker til hver i boks. Jeg har en eske med Playmobil stående i kjelleren, så da kan snuppene få leke med den etter hvert. :)

    Ha en flott dag, kjære du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>