Adventsstaken

Måtte vise frem årets adventsstake, jeg også. Den samme som i fjor, og forfjor... Og alle de kommende år! En evig klassiker som jeg er så glad i. Kubusstaken er vel egentlig ikke en adventsstake, men fungerer som det hos oss. Jeg har supplert med sinktall på lysene. Ikke noe krims krams, enkel og ren. Slik jeg vil ha det. Men det er mye annet jeg synes er veldig fint også, og det er så kjekt å se hvordan alle pynter/ikke pynter nå i denne tida!

Her spør mannen når vi skal pynte til jul. Er det mulig? Det bugner jo av jul her nå! En hvit, grønn og natur jul - kanskje mer vinter, men pytt sann :) Adventsstjerna er iallefall hengt opp nå, det får dokumenteres i neste innlegg!

  DSC_5913-4

  Håper du får en fin dag! Jeg og snuppa venter  besøk av ei skjønn ei som straks blir mamma og har testet ut en ny sjokoladekakeoppskrift for anledningen. Det er tross alt tirsdag!

7 comments

 • Takk for svar, Guro! Vi har det også helt likt, kunst er ingen prioriterig her heller. Koster jo skjorta;=) Så fin og enkel andvenstsstake. Og liker det enkle hos dere….Ha en nydelig dag!

 • Den er lekker den kuben!!
  Ønsker meg masse, masse;)
  Hehe, må le litt, her spør de og om vi ikke skal pynte til jul snart;)
  Jeg syns det er nok pynt, men de vil ha nisser og rødt!!
  Iiikkk… jaja, jeg får vel ta de frem da, er jo ikke bare jeg som bestemmer her;)
  Men nissene og det røde fyker rett ut 1 januar altså!!

  Ha en finfin dag!
  Elsker bildene dine!

  Klem Line

 • Elsker den lysestaken og skulle gjerne hatt en slik i hus :)
  Enkel og pen og kan jo brukes året rundt :)
  Ha en fin fin kveld, klem fra Ella

 • Hei! Er det et hagedornhagen-bilde du har stående? Kan jeg spørre hvilken størrelse det er? Dersom det er 42*59, hvor har du fått tak i rammen? Jeg har en plakat liggende som ikke har fått ramme på seg ennå ;) Fine detaljer forresten ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>