Cocoon Couture

Jeg hadde tidligere et innlegg om Cocoon versus Happy Cat. Valget falt, etter flere anbefalinger (takk!), på Cocoon. Det er egentlig en julepresang til lillesnupp, men den er i hus allerede og jeg så ikke helt hensikten med å bruke flere ruller innpakningspapir for å pakke den inn. Den er supermyk og god. For å ikke glemme søt! Innehaveren er meget fornøyd og drar den med seg rundt oppe i andre etasje :)  

DSC_5668-1

 

Det er uendelig mange flotte farger å velge mellom, og jeg hadde egentlig lyst på den grønne (Ja, har dilla på grønt!).

Men dama på SMÅ sa at fargen på bildet lyver veldig og at grønnfargen er jysla spesiell, så da turte jeg ikke det. Så da stod valget mellom rosa og brun og jeg gikk for den mest nøytrale. Julen startet visst litt tidlig, men det gjelder å kuppe før det blir utsolgt og disse var det visst venteliste på. Sekken er i stua, og vi ligger heslengt her og koser, leser bøker og ser på Fantorangen. God plass til to ♥ Så til de som vurderer Cocoon kan jeg ihvertfall så langt gå god for den :)

15 comments

 • Kjempefin den der :) Ungene våre har hver sin og de har blitt flittig brukt.
  Kjempefin blogg du har! Er fast leser. Skal selv til å bygge hus og finner masse inspirasjon i bloggen din :)

 • Fin den var!
  Her har også ungene fått saccosekker i julegaver da de var rundt året.
  Blir brukt hver eneste dag!:)

 • Takk alle!
  Og Trude, veldig kjekt at du finner litt inspirasjon her :) Om det skulle være noe er det bare å spørre i vei!

 • Så fin saccosekk lillejenta har fått! Vi var også veldig i tvil, men til slutt falt valget på Happy Cat. Kjenner jeg ble litt usikker akkurat nå på om vi har valgt det rette, – Coccon sine er jo sååå mye søtere… Foreløbig står den innpakket i kjelleren og venter på bli pakket opp på juleaften.

  Ha en fin kveld Guro:) Klem, Pernille

 • Ja, her er det ventetid nå. Når som helst blir det :)
  Kunne tenkt meg en sånn til 3-åringen, vi har planer om at hun skal få saccosekk i julegave.

  Lise

 • Så utrolig søt den var!
  Og sikkert veldig god og kose seg i ♥
  Dere har det så fint, liker bloggen din veldig godt!
  Så nå har du en ny følger ja;)

  Klem Line

 • Hei Guro!
  For ein fantastisk fine blogg du har. Eg er heilt imponert! Visste ikkje at du hadde blogg før du blei med på gje-borten min. Kjempe fint hus har dåkke òg fått. Og du måå bli med på treff neste gong :-)
  Desse sakkosekkane skal mine søte små òg få til jul og det var jo bra du nevnte det om grønnfargen for det er den som er vurdert. LITT dilla på grønt her òg kan du sei ;-) Godt tips om at dei har på Små. Då må eg innom der på lørdag.

 • Hei
  Takk for kjempe koselig kommentar:-)
  Jeg har sittet å rullet meg nedover hos deg, så masse fint.
  Gleder meg til å titte innom igjen.
  Ønsker deg en fin ny dag i morgen.

  Klem fra Annfrid

 • Så koselig med hilsen fra deg! Bloggen din ser superfin ut, og jeg skal ta meg en nærmere titt når tidspunktet er litt mer «fornuftig»… (kl.er 00.33 nå..) Kanskje vi også treffes etterhvert ja :-)

 • Kjære deg! Tusen takk for utrolig koselige ord hos meg, du får meg alltid til å smile :o) Kjekt og inspirerende å lese bloggen din igjen!

  Slike saccosekker har vi også sett på, de ser både behagelige og fine ut!

  Ønsker deg og dine herlige førjulsdager med mye stemning og gode opplevelser.

  Stor varm klem fra meg:o)

 • Hurra! Du vant den lilla vimpelrekka. Så gøyt at det var nettopp du som vant den! Send meg adressa di på mail h_hauge_@hotmail.com så skal eg senda den i posten til deg. Forresten var eg innom Små i går og kjøpte rosa sakkosekk med bambi til Frida og skal bestilla ein brun med ekorn til Jonah. Takk for tips om at de hadde det på Små :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>