GODT NYTTÅR!

Innom med noen bilder av årets nyttårsbord som jeg pynta tidligere i dag. Ikke noe hokus pokus, ganske så enkelt, men håper likevel det blir god steming her i morgen :) Et vennepar og deres prinsesse på 1 år kommer, og på menyen står i år som i fjor: Kalkun med tilbehør og panna cotta til dessert. Vi spiser etter at jentene har lagt seg, derfor er det kun dekket til fire. Men de skal nok få i seg mat de også altså ;)

DSC_6341

Mannen har laget stuffingen nå, og jeg har ikke helt oversikten hva som gikk i kverna. Fikk iallefall med med kyllingfiléter, bacon, loff, persille, rødløk, nøtter, sopp, svisker + + +. Jeg står over, men han elsker stuffing :)

DSC_6358

Ellers har vi hatt en herlig julehøytid. Jeg klarte å bli syk flere av dagene (influensa og diverse), så jeg gikk for det meste glipp av all den gode maten... Men, aldri så galt at det ikke er godt for noe :) Og så får jeg ta det igjen i morgen.

DSC_6381

Tenker jeg får komme tilbake til flere av julegavene ;)

DSC_6336

Jeg vil gjerne få takke alle dere bloggevennene mine, og alle andre som titter innom for alle gode kommetarer og besøk! Det er en sann glede å være en del av dette fellesskapet, og utrolig kjekt at noen finner litt glede i min lille blogg. Gleder meg til å inspireres av og følge alle dere flinke kreative damer også neste år! Jeg går noen runder med meg selv titt og ofte, med tanke på om bloggen skal bestå eller ikke. Men så kommer det da gjerne akkurat inn en koselig kommentar fra en som er blitt inspirert, og det gir ny giv! Så jeg henger nok med :)

DSC_6325

Nyttårsbordet er dekket med dekketallerkener fra Kosta Boda, servise fra Jasper Conran / Wedgewood, bestikk fra Wedgewood, vinglass fra Hadeland, konjakk- og vann glass fra Grand Cru. Ellers er serviettene fra Ferm Living, lysestakene fra Kähler, Ferm Living og Tine K. Kivilykter fra Iittala. Div. dyr fra By Nord samt diverse julekuler. Salt og pepperkverner fra Vipp og Aaltovase fra Iittala. Planen er å lage pomponger i kveld :) Ønsker alle en fantastisk kveld og feiring inn i det nye året! Håper alle har det bra og er sammen med noen dere er glade i. Og for all del - vær forsiktige i morgenkveld og bruk vernebriller om du er i kontakt med raketter. Jeg er livredd og holder meg laaangt vekke... God klem!

13 comments

 • Må bare få si at jeg digger interiørstilen din, synes dere har så mye fint! Også så heldig du er som har Caboche-lampe… Eeeeelsker Foscarini *drømme*.
  Håper du fortsetter å blogge altså, jeg er blitt fast leser! Har veldig lyst til å lage meg en blogg selv, men får aldri ut fingeren. Inntil videre leser jeg din og flere andres med stor entusiasme;o) Føler meg litt som en snik når jeg bare leser andres blogger uten å dele noe selv, men forhåpentligvis kommer det etter hvert.
  Et spørsmål hadde jeg også. Hvordan har du laget navnelappene på glassene? En utrolig smart måte å lage «bordkort» og samtidig sørge for at alle klarer å holde styr på glassene sine.

  Ønsker dere en feiende fin feiring rundt festdekket bord i morgen!

 • Så flott dekket bord! Jeg liker!!

  Jeg håper inderlig at du fortsetter å blogge! Jeg digger stilen din, og jeg finner masse inspirasjon hos deg.

  Kos dere i morgen! Vi skal også ha nyttårssfest, og her står også kalkun på menyen. Akkurat nå står hjemmelaget karamellpudding og godgjør seg i ovnen. :)

 • Fiiint<3
  Håper du fortsetter med bloggen ja, dere har det jo så fint hjemme.
  Jeg er jo selv i tenkeboksen når det gjelder bloggen, har vært det i 1 år når jeg tenker meg om. Hver gang jeg bestemmer meg for å slutte, skjer det et eller annet spennende jeg ikke kan si nei ti, hehe. Får se hvor lenge jeg fortsetter sånn:)
  Ønsker deg og dine et fantastisk nytt år!
  Stor klem fra E

 • Så fint bord du har dekket, enkelt og flott!
  Blir kalkun her og, men uten stuffing :) Ha en strålende nyttårsfeiring!

  Klem Linnea

 • Kjempe flott bord!!
  Kos dere masse i kveld, og jeg håper du blogger videre neste år.
  Bloggen din er til stor inspirasjon for meg :-)
  Godt nyttår !!
  Klem fra Susanne

 • Godt Nyttår, Guro! Takk for fin hilsen inne hos meg i dag, jeg liker veldig godt bloggen din også;) Og nydelig pyntet bord hos dere;)

 • skjønn borddekning – elegant og lekent og ikke jålete.
  du er flink! :)

  tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg
  setter stor pris på å ha kontakt med deg

  beste hilsner og
  varme ønsker for 2012 til deg

  beste hilsner fra
  Åpent^hus

 • Tusen takk for så gode ord alle!
  Og Lene, begynn å blogg du også! Gi meg beskjed når du er i gang så blir jeg din faste leser :)
  Glassene er merket med noe som enkelt som dymomaskin fra Clas Ohlsson!
  Klem Guro

 • Hei! Har bladd gjennom maaange innlegg på bloggen din, og jeg må bare si at dette er en av mine favorittblogger! Vi har VELDIG mye likt i husene våre, så kanskje det er pga lik stil jeg er så fan av denne bloggen :) Uansett så er bloggen din så enkel og ren og ryddig, så fortsett å komme med gode innlegg. God helg :) PS. skal snart komme med husbilder jeg også

 • Kjempefint nyttårsbord!

  Liker stilen din!

  Håper det er greit jeg legger deg til i blogglisten min:)

  Ha en fin helg!

  Ovedia

 • Ny blogg for meg, som jeg håper vil bestå, da jeg liker det jeg ser – mye etter min smak.
  Ønsker deg og bloggen et godt nytt år! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>