Hviit uke 3

Disse ønskelistene fra nettbutikken Hviit er så kjekke å sette sammen!

Og så enkelt. Det bugner jo av favoritter der!

 

ønskeliste3

 

Her er denne ukens ønskeliste fra meg. Ta en titt HER for flere godiser!

Ha en fin kveld og strålende uke.
Vi skal straks henge opp adventsstjerna. Jada, sent ute. Så da kan ma jo bare tenke seg til hvordan vi ligger an med baksten og julekortene ;)

Klem

3 comments

  • Ja, de er herlige å lage disse ønskelistene. Veldig enkelt å skulle ønske seg noe fra den butikken, alt tror jeg står på min :)
    Bloggetreff hadde vært innmari koselig og spennende å vært med på. Vet om når og hvor neste skal være?
    Ha en fin fin kveld, jeg har ei lita Erlemor som sliter med å sove, så nå tror jeg mamsen bare får gå ned og ligge litt i lamme :)
    Klem klem

  • Hei igjen,

    Jeg har bladd meg igjen bloggen din, og synes at du har et vakkert og stilrent hjem. Ser du har øyet for design og kvalitet;) Og har lagt bloggen din i bloggrollen min slik jeg kan følge med på deg…Jeg bor i et 4 år gammel funkis rekkehus i kvernevik rett ved sjøen-Love it! Er oppvokst her…Og du, klart du tørr og være med! Du kan møte meg i såfall, hehe. Jeg er i hvertfall ufarlig, hihi. God kveld til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>