Litt nytt på jenterommet

Julefritt innlegg! Da jenta vår ble ett år (for to mnd. siden) ønsket hun seg penger av besteforeldrene slik at moren kunne slå ut håret og kjøpe kjekke ting til rommet hennes. Hvilket hun gjorde. Mammaen altså. Slo ut håret. Og kjøpte kjekke ting til datterens rom. Og storkoste seg! Snuppa var selvfølgelig med og godkjente alt.  

DSC_5516-2

  Hun fikk dukkeseng (smallstuff), og det må vel være den fineste sengen som finnes? Den fungerer like mye som båt hvor snuppa er passasjer, men er uansett veldig populær!  

DSC_5616-1

 

Bord og stoler (IKEA) har hun også fått. Og gjett om de er populære! Her sitter vi hver dag og spiser muffins, kjeks og skolebolle. Jeg har det som en prinsesse og pleier å bli matet. Luksus :) Maten er vel og merke i heklet utgave. Jeg har også nylig heklet korgen på bordet. I denne frakter vi maten til og fra kjøkkenet :) Møblene er en hit, og det er fantastisk fasinerende å se hvordan rolleleken er i gang, allerede så tidlig ♥ Mer bursdagsnytt kommer... I dag skal vi besøke Top of the moon som bor rett oppi bakken her for første gang. Gleder oss. Håper onsdagen blir fin for alle!

10 comments

 • Et veldig koselig og søtt barnerom! Er fortsatt en stund til jeg kan begynne å innrede barnerommene, men tenker mye på det;)

 • Nydelig jenterom….har et likt teppe bare til gutt og like sebra hyller….de har så mye fint design. Har også bestillt print hos FruFly:=)

 • Så fint rom:) Her kan jeg tenke meg at lillesnuppa koser seg! Hyllene på veggen er superfine. Morsomt at vi har så mye likt på jente våre sine rom. God smak vet du;)

  Ha en fin dag!

  Klem, Pernille

 • Du er SÅ flink! Her i gården er vi midt i rombytte, så alt står på hodet! Får leie deg inn når vi er skikkelig igang med rommene! Gleder oss til dere kommer på besøk :-)

 • Du er så flink! Skjønner godt at snuppa leide inn mamma’n sin som interiørkonsulent. :)
  Skikkelig lekkert jenterom er det, med så mange fine detaljer. Jeg har forresten hermet etter deg med Anne Black-knotter på Expedit-hylla til den ene jenta vår. Likte det veldig godt da jeg så det her inne hos deg for en stund siden. :)

  Kos dere på besøk!

 • Så kjekt at hun ønsket seg penger da:)
  Og veldig flott at det var DU som fikk bruke de, hihi;)
  Kjempekos på rommet i allefall ♥
  Og slike små møbler og matvarer er supert!!
  Finnes ikke koseligere enn rollelek ♥

  Ha en fin dag hos en bloggevenn;)

  Klem Line

 • Såå fint rommet til Andrea er! Frida sitt rom er så og sei ferdig. Mangler litt detaljer bare. Sebra har mykje fint! Me må jo nytta sjangsen med å bestemma kva dei vil/skal ha mens dei ikkje har dei store meiningane sjøl. Men bare vent, dei får de fryktelig tidlig..

 • Hei!
  Sååå kjekke blogg du har :) Elisabeth som tipsa meg om an igår. Har ei tulle som er eit par mnd eldre enn Andrea, så her var det alt for mange fine tips og hente! Må sei at det e jo ikkje snillt og tipse folk om merker som f.eks Sebra (mtp lommebok altså, stilmessig var det jo heilt genialt!)
  Gler meg til å følle med videre og hente litt inspirasjon :)

  (og ja, den dukkesenga var heilt fantastisk!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>