Lotteri og vinnerlykke!

I siste liten slenger jeg meg med i Studio sin konkurranse hvor man kan vinne en hvit og en blå Eames RAR gyngestol. Jeg ønsker meg den blå, og vet akkurat hvor den skal få stå! Konkurransen avsluttes kl. 24.00 i dag, så du kan akkurat rekke å bli med du også om du ikke er med allerede. (Du må gjerne la være også, altså ;))

7[1]

Nytt studio er i salg nå, jeg gleder meg til god lesning. Og så til vinnerlykken! I dag vant jeg nemlig en nydelig lilla vimpelrekke hos Feien og Fjong! Den kommer til å passe perfekt inn på jenterommet. Tusen takk Hilde!  

Gje+bort+hjå+Feien+og+Fjong[1]

  Håper alle har hatt en fin helg. Jeg er glad det bare er julebord en gang i året ;-)

4 comments

 • Hei Guro!
  Kjenner meg igjen i kommentaren din om at du er glad for at det bare er julebord en gang i året :)
  Er fremdeles sliten etter julebordet på fredag, men fytti så gøy det var :) men greit at det er ett år til neste gang :)
  Den blå eames stolen har jeg og plass til og har meldt meg på jeg og :)
  Heldige du med vinnerlykke da :)
  Ha en fin fin kveld, klem klem

 • Hihi, julebord kan være slitomt gitt… ;)
  Grattis med fin premie! Jammen er det moro å ha vinnerlykke.

  Ha en fin ny uke, kjære du!

 • Hei Guro,

  Et spm ang sommerfugl bildene du har;)….har lyst på de samme, er du fornøyd? Min mann er skeptisk da han aller helst vil ha kunst maleri i stuen hehe…men jeg liker disse såååå godt;) Er redd jeg blir lei dem, og jeg er av typen som ikke vil ha mange hull i nye vegger, og jeg angrer. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>