Stjerna…

... kom i vinduet (og i hus også for den saks skyld) i helga som var. Her tar vi livet med ro! Eller var det slik at jula kom litt plutselig? ;) Jeg ser på det slik at vi er tidlig ute, til neste år i det minste!  
054-1 Stjerne fra Åhlens
Kan jo også nevne at julekortene ble bestilt på søndag. Fra Sverige. Hurra for nyttårskort! :-) Ellers har vi det veldig bra altså! Det mangler et tre i kroken på bildet, vi må bare bli enige om edelgran eller sedertre først ;) Tusen hjertelig takk for alle kjekke kommentarer og besøk her inne. Dere er supre alle sammen! KLEM

5 comments

 • Den stjerna var fin!:) lurer på om det er flere igjen? Hvordan er den om kvelden, lyser den veldig gult? Mange watt på pæra kan man ha inni? Er det papp?

 • Den stjerna var helt perfekt! Jeg burde hatt noe lignende i utsiktsvinduet….. Er den med eller uten lys? Har du bestilt julekort hos Petrified in pink?

 • Det er såvidt jeg husker to str. av denne stjerna. Vår er den største. Det er masse små prikker i den.
  Den lyser gult ja, jeg skulle ønske den lyste hvitt heller. Finest uten lys nesten :)
  Max 25 watt.
  Og stjerna er i papp. Kommer flatpakket, men det er ikke noe byggesett altså.
  Til den nette sum av kr. 129,- tror jeg ;) Eller var det 149,-?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>