Jeg kan ikke strikke

... men jeg øver! Trengte en liten heklepause og fikk plutselig  lyst til å lære meg å strikke etter mønster. Og på bildet ser dere resultatet så langt.  

DSC_6673

  Luene så jeg først inne hos flinke Dronning Maud, og har hermet etter henne. Gratis oppskrift finner du hos garnstudio. De to første er strikket i de to minste str. og er nok ikke passende til annet enn dukkehoder, men den brune jeg holder på med nå håper jeg kan passe til enten snuppa eller søskenbarnet hennes som kommer til verden anytime nå :) Det var faktisk enklere enn jeg trodde dette her, så klarer jeg dette kan alle. Kommer lagt med youtube, google og en tlf. til mor! Sokkene har jeg også sett inne hos Dronning Maud, de strikkes i et stykke og er et høvelig strikkeprosjekt for en nybegynner! Alt er strikket i alpakkagarn fra Sandnes garn. Kanskje jeg kan si at jeg kan strikke bittelitt nå? ;) Ønsker alle en fin dag! Her pøser det ned og jeg er glad vi ikke skal noen plass. Fyr i peisen og innekos på en onsdag er fint ♥

13 comments

 • Åhhhhh nydelig! Flink er du jo også…Tar du imot bestilling nå eller? hihi….jeg kan ikke strikke i det hele tatt.

 • Du er jo kjempeflink!
  Det der får jeg ikke til. Har så lyst å strikke klær til tantebarnet som er på vei, men det er jo helt håpløst for en som bare kan strikke rett og vrangt.

  Grattis med KitchenAid forresten, kjempefin farge.
  Jeg har hatt min i snart 3 år og er fortsatt strålende fornøyd. En venn for livet;)
  Klem E

 • Du er jo kjempe flink til dette du!!
  Jeg skal begynne på puff nr 2, i rosa og lilla. Ja, det er storesøster som ønsker seg en, og har valgt fargene selv.
  Kjekt med litt smått å gjøre når været er som nå, Øse pøse….
  Klem

 • hehehe «kan kanskje strikke litt» du :p kjempeflotte!!!!

  nydelig kjøkkenmaskin i innlegget under!! jeg har blenderen i samme farge ;) jeg eeeelsker blenderen min! sååå verdt pengene! kjøkkenmaskinen sliter jeg litt med å få gehør på… mannen mener at den vi har er den beste på markedet (selv om han også mener at kitchen aid er den flotteste ;)) men enn så lenge sliter jeg med en kjempestygg bosch jeg ikke liker å bruke :S

  god kose-onsdag!

 • Hei! Du er jo kjempeflink å strikke du! Det å strikke etter mønster er i grunnen den beste måten å bli bedre til å strikke, og så er det faktisk bra for motivasjonen. Det finnes vel neppe noe kjedeligere enn å strikke f.eks et babyteppe med bare rett frem og tilbake. Men det er lett for å tenke at det er det eneste man fikser når man «tror» at strikking etter mønster er for avansert i forhold til egne kunnskaper. Selv har jeg ikke tall på hvor mange sånne «enkle» prosjekter jeg har begynt på, bare for å bli møkklei og gi opp halvveis. Først da jeg tok mot til meg og begynte å strikke etter mønster ble det litt sving på strikkepinnene her i gården.

  Og du – tusen takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min. Kjekt at du følger med:) Har prøvd å svare deg, men det ser ikke ut til at problemene med kommentarer på blogspot er løst ennå.

  Ønsker deg en fortsatt fin uke! Klem:)

 • Kanonfine luer og sokker, du er jo knallflinke:).
  av og til er det bare det å sette i gang, så går det somregel fint:),
  eg har nettopp prøvd meg på hekling;).
  Klem

 • Kjempefine luer. Dette kan du jo! Jeg kan bare strikke på retta, så det blir ikke mye av det. Ikke har jeg tålmodigheten heller…Og KitchenAiden var nydelig.
  Send meg en mld om du vil bytte i min kjipe Kenwood…hehe

 • Jo, du kan strikke! Flink er du!! Nydelige ting du lager.

  Håper dagen din har vært fin så langt og at kvelden også blir bra.

 • Så flink du er!!! Dette var jo kjempeflott! Skulle tro du hadde strikket hele livet:)
  Svarte deg inne hos meg, men tenkte jeg skulle gjøre det her også. Ville bare si at Magda-kjolen klarer du fint!! Det eneste som kan være litt vanskelig med den, er helt øverst. Forsåvidt ikke vanskelig, man må bare passe på å lese møsnteret skikkelig. (Det gjorde nemlig ikke jeg første gangen:)) Når du kommer under armene, er det bare likt nedover hele veien. Ikke vanskelig i det hele tatt! Og det er jo ingen montering med den heller:)
  Lykke til med videre strikkeprosjekter!
  Jeg satte i gang med ei lita jakke i går kveld. Klarer ikke å holde meg til et prosjekt om gangen… Eier visst ikke tolmodighet:)
  Fin helg til dere!
  Klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>