Lampen!

Tam ta tam - her kommer lampeavsløringen!

Og Edina, du har helt rett. Det er ingen ringere enn en AJ floor lamp // Louis Poulsen.  

201012282233120096[1]

  Er den ikke lekker vel?!? Vi har kjøpt den for bryllupsgavepenger, og venter den innen et par uker. Den har stått på ønskelisten lenge, så det skal bli en glede! Håper alle har en fin tirsdag!

13 comments

 • Åååå! Den er heilt nydelig! Den kommer til å passe perfekt i kroken med den nye stolen!

  Ha ein kjempe fin tirsdag!

  Klem

 • Å, fineste lampen!! Den kommer til å passe så godt inn hos dere! Hos meg også, den står nemlig høyt oppe på ønskelista. Og der blir den nok stående en stund også. Men jeg får nyte synet av den hos deg og Edina. :)

 • Ååååå! Gratulerer!! Den er så vakker!!
  Bittebitebittelitt misunnlig!!:)
  Kos dere med den, når den kommer i hus!:)

 • Åh men den er fiiin! Hadde ikke lukket døren om den ville inn til meg :) Jeg får sette den på ønskelisten. Kan ikke få alt på en gang :)

 • Åh NICE! Den vil jeg også ha. En smule misunnelig nå! Den kommer til å passe perfekt inn hos dere! Jeg grugleder meg til bloggtreff. Kjenner ingen, og jeg synes slikt er skummelt. Får ikke håpe de skal ta bilde av alle å legge ut på en eller annen blogg….da går jeg tilfeldigvis på toalettet…hehehe

 • Glemte helt å si at jeg gleder meg til å treffe deg der da. Du virker som en helt fantastisk jente med ufattelig god smak! ;)
  Du må ikke trekke deg!

 • Fantastisk fin lampe,
  Jeg har helt lampedilla for tiden, hihi.
  Blir kjekt å treffe deg på bloggtreff:), det er bare såååå gøy:)
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>