Lekekjøkkenet

Jenterommet er under stadig utforming, og kjøkkenkroken er etterhvert blitt ganske komplett. Det skal sies at det ikke alltid er like striglet som her på bildet  ;) Kjøkkenet fra IKEA har vært en stor suksess etter at det kom i hus. Det innbyr til rollelek og her kokkeleres og serveres de herligste retter :)  

DSC_6626-1

  Fineste vimpelrekka jeg vant hos Feien og fjong - den pynter så fint over kjøkkenbenken! Tusen takk Hilde! Den grå korga med bamser i har jeg heklet selv av traphilogarnrester. Grønn dot fra Muuto og paraply fra Lisbeth Dahl. Stabledukken er fra favoritten Sebra, og de andre skapningene er egenproduksjon.

DSC_6625

Koppestellet (Sebra) ønsket hun seg til jul - og jammen ble ikke ønsket oppfylt! Det er bittelite og helt nydelig, laget i tre.  

DSC_6633

 

Barneinteriør altså - det er til å bli helt gal av alt det fine der ute!

I dag er en veldig fin dag - jeg er blitt tante og er SÅ glad for at alt står bra til med gjengen på barselhotellet

11 comments

 • Hei hei!
  For et koselig jenterom :)
  Du er flink til å hekle!! Den korgen med bamsene var jo helt fantastisk, skulle gjerne hatt noen sånne..tror du må holde kurs :)
  Dukken og elefanten (?) var også skikkelig fine :)
  Kjempesøtt servise, elsker sånne småting til jenter!
  De er bra heldige de jentene som har mødre som i tillegg til alt annet også elsker barneinteriør og fine leker :)
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Ella

 • Heldige jenta di som har ein sånn fantastisk kjøkkenkrok :)

  Du er utrolig flink med detaljane!

  Gratulerer så mykje som tante! Gutane til søstera mi kom 12. januar! Gler oss veldig til å reise og helse på dei :)

  Klem

 • Det var leikekjøkkenet sitt det ja :) Herlige fargar, også så koselige leiker. Husker at mamma strikka ei dokke til meg når eg var liten, eller vent, den er nok hekla forresten. Den heiter Trine og eg har den den dag i dag – solide saker må veta :)

  Gratulerer så mykje med nytt tantebarn, heldigen du som snart skal få snusa babyduft. Eg trur eg må prøva å påvirka mine brødre til å starta produksjon.

  Klem Eli

 • For en nydelig kjøkkenkrok til en liten frøken:)

  Så mange fine ting hun har, og så er jeg ganske imponert over hekleproduksjonen din. Hvis du føler for å legge ut noen oppskrifter en dag så har ikke jeg noe imot det altså! ;)

  Gratulerer med tantebarnet!

  Klem!

 • For en herlig kjøkkenkrok:)
  Husker godt at slik lek alltid var populært her:)
  Og veldig artig og observere, man ser mye av seg selv da gitt, på godt og vondt, hehe:)

 • Grattis med tantebarn igjen! Hurra for JO og M =) Du jenterommet er bare en drøm å se på!!!! Hvordan har du hengt opp Sebrahyllene? Små vinkler på innsiden?

 • Gratulerer som tante! Så herlig!!
  Fint du har laget det! Flotte detaljer! Er ei heldig lita jente som kan kokkelere her:)
  God helg til dere!
  Klem:)

 • Så kjekt å sjå vimpelrekka på veggen ;-)
  Veldig fin kjøkkenkrok. Frida mi skal òg få eit kjøkken etterkvart. Egentlig har eg tenkt at eg sko laga sjølv, men dette fra Ikea er i grunn ganske fint. Det blir iallefall ikkje eit rødt/grønt/blått/gult i plastikk. Sjølv om ungane sikkert synest dei er minst like kjekke ;-) Gratulera som tante igjen! Kjekt at du er med på bloggetreff. God helg :-)

 • Nydelige rommet!
  Jeg skal bli tante igjen i år og jeg har fått lov å hjelpe til med å innrede barnerommet. Jeg gleder meg så mye og skal skjemme bort tantebarnet mitt med masse fine ting;)
  God helg skjønne du!
  Klem E

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>