Lysestake fra Kinta

Like før jul hadde jeg vinnerlykke hos May Helen med den utrolig fine, inspirerede og kreative bloggen KROnPRINSESSENE. Den flotte svarte lysestaken ble min! Hurra!  

DSC_6584-1 

  Liker den veldig veldig godt, og synes den passer godt inn hos oss! Lysestaken er fra Kinta, og er faktisk et fair trade produkt. De andre lysestakene kommer fra Ferm Living og Tine K. Tusen takk May Helen! Hun er forresten nominert i kategorien Mest kreative mammablogg hos Foreldremanualen. Så kreativ er hun :)

9 comments

 • Så fin den var:) Gøy å vinne litt innimellom:)

  Måtte forresten inn å titte på stolen dere har bestilt nysgjerrig som jeg er;) Den var utrolig tøff og langt fra en stressless altså! Tror den kommer til å passe godt inn hos dere Guro:))

  Klem fra Pernille

 • Åhh nå var det flere innlegg å lese her ser jeg, vært litt lite aktiv i det siste!
  Flinka som strikker!! :) strikke bittelitt?? Jeg mener vel du kan etablere deg som strikkende etter det bilde viser :) Er verre med hu over brua for å si det sånn :)
  Grattis med kjøkkenmaskin, flott farge!
  Og ikke minst med vinnerlykken hos MH, heldige deg :)
  Flott sammensetting av lysestaker, ulike, men matcher på sin måte :)
  Ha sendt den en invitasjon på FB, visste ikke om du har fått den. Sjekk ut og håper du har anledning, det hadde vært kjekt :)
  Ha en fin lørdagskveld, klem klem

 • heldige deg – det ble fint! :)

  er mest vant til å dele ut premier, jeg da! :)

  fin kveld til deg

  beste hilsener fra
  Åpent^hus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>