Ny i stua…

... er stresslessen vår! Nå er det ikke akkurat denne type stol jeg får på netthinnen når jeg hører ordet stressless - den slags stol hadde nok aldri kommet innenfor disse dørene :) Men denne stolen, i sin slanke og moderne utgave, har vi ønsket oss lenge! Kriteriene var at den skulle ha svingfunksjon, skulle kunne legges bakover, være av god kvalitet og ikke minst ha et flott design. Bolia sin Vitesse innfrir, synes vi da.  

DSC_6782

  En lekkerbisken av en lampe til denne kroken er også på gang :) Her er det ikke mye stress om dagene. Syke alle tre med omgangssyken og denslags. Fysj og æsj - heldigvis ser det ut til å snu nå. Ha en fin ny uke - og tusen takk til dere som besøker meg. Setter pris på hver og en!

9 comments

 • LEKKER!!
  Her i huset er det en sort recliner som SÅÅ stygg, hehe, men den er sinnsyk god og sitte i:)
  Skal nok byttes ut etterhvert, men jeg har ingenting jeg skulle sagt, akkurat denne er det husbonden som velger… :(

  VIL ha sånn som deg jeg, kanskje jeg skal ta ham med på Living for en titt, hihi:)

  Ha en fin fin kveld!

 • Den stolen er veldig fin! Mannen har hatt den på sin ønskeliste lenge, vil gjerne ha den foran TV’ en, men vi har blitt enige i at vi ikke har plass til den her vi bor nå. Så kanskje i vårt neste hjem:) Fint å se at noen faktisk har den, for vi har bare sett den i butikk.

  Nå er jeg veldig spent på å se hvilken lampe det blir!!!
  Kan jeg tippe et eller annet fra Louis Poulsen(min favoritt)?
  Si det og ikke hold meg på pinebenken:))))
  Klem

 • Vi har to slike, og liker de godt!
  Det er en av de få tingene vi fortsatt har fra det gamle huset:) Ungene foretrekker å sitte i de framfor sofaen når det er barne-tv tid. Noe som er praktisk, siden det er litt lettere å tørke leverposteiflekker av skinn enn av sofaen:)
  Spent på hvilken lampe dere har kjøpt!
  Har også noen lampeplaner, men klarer ikke å bestemme meg:)

  Fin kveld til deg! Og godt at formen er oppadstigende:)

 • Hei
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg! Det har vært noe tull med blogger i det siste, tror det er flere som har hatt problemer med kommentarfeltet. Tror det har ordnet seg nå :)

  Stresslessen så flott ut!
  Liker godt huset ditt og stilen din. Kjøkkenet så flott ut!

  Det blir gøy med bloggtreffet! Gleder meg til å treffe dere alle sammen!
  Klem

 • Ja, det var en lekker stol. Mannen snakker om ‘stolen sin’ som han skal ha i stua. Jeg får jo helt angst bare av tanken på at han skal komme hjem med en stressless:)

  Veldig fan av de Papelina-teppene jeg også.

  God kveld til deg!

 • Knall fin stol, mener å huske at den har stått på ønskelisten :)
  Herlig bilde! Spennende med ny lampe, ser frem til å høre hvilken det blir :)
  Sende mange god bedringstanker herfra!!!
  Ha en fin kveld, klem klem

 • Så fin stol! Perfekt for strikking og tedrikking ser jeg;o)

  Du vet sikkert hva jeg lurer på…? Hvilken lampe??? Man er da ikke lampoman for ingenting!

  Ellers må jeg si at det er virkelig et snertent hjem dere har. Og så er jeg så glad for at du besøker og kommenterer på bloggen min. Setter stor pris på det!

  Håper bedringen i heimen fortsetter! Klem:o)

 • Eg leste først stressless, og då var eg veldig spent på om det hadde komt ein god gammeldags Ekornes inn i macMatre-huset :) Hihi…men det var det definitivt ikkje! Såg jo absolutt ikkje det for meg!

  Stolen var kjempe stilig, og såg veldig god ut! Gleder meg til å sjå kva lampe du har kjøpt!

 • Knallfine!!!
  Det er så deilig å ha en god lenestol å slappe av i!!

  Klem Heidi :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>