Perlemetallic

Det er fargen på kjøkkenmaskinen vår. My new BFF. Iallefall skulle nok mannen ønske det ;) Men vi er faktisk blitt ganske gode venner altså. Vi hadde faktisk satt denne opp på ønskelista til bryllupet, men fjernet den like raskt. Liksom litt flaut å ønske seg noe så dyrt. Men så var det nå slik da, at det ene gavekortet etter det andre rullet inn, og det ble både kaffemaskin og Kitchen Aid (med div. ekstrautstyr) ut av det! Kr. 21,- måtte vi legge ut for denne herligheten. Stod i det.

025

Kjøkkenmaskinen kommer jo som de fleste vet i enormt mange flotte farger, og vi tenkte oss om flere ganger før vi bestemte oss. Hvit maskin stod høyt oppe på lista, egentlig svart også. Men det ble altså denne grålige. Og vi er kjempeforøyde.

027

Jeg har brukt den endel allerede, først og fremst til gjærbakst, og er superfornøyd. Makan til deiger det blir utav eltingen. Aldri sett lignende! Merker stor forskjell fra tidligere når jeg bare knadde deigen for hånd. Har mye igjen å finne utav da, den kan jo brukes til alt mulig. Men vi skal nok bli riktig så gode venner vi to! Jeg har forresten laget noen store oppskrifter, bla. dobbel bolledeig, og deig  stor nok til 3 brød. Akkurat plass i bollen. Og noe mer enn det trenger ihvertfall ikke jeg plass til. (Noen mener bollen kan bli litt i miste laget...) Hehe, måtte forresten le litt for meg selv når jeg pakket den ut av esken og satte den fint oppå kjøkkenbenken. Mannen: Den skal vel ikke stå oppå benken? Kona: Såklart! Mannen: Men du vil jo aldri ha NOE på benkene? Kona: Ehh... Det er ikke alt man skal forstå kjære! Ønsker dere en GOD kveld!
PS: Har problemer med å kommentere hos flere av dere med blogspot. Men prøver igjen. Og igjen :)

10 comments

 • Haha…måtte le litt når mannen din sier at den skal vell ikke stå på benken….*ler* det er nettopp derfor jeg ville ha den! neida….har brukt den forbløffelig mye allerede:=) Den er steinbra, og nydelig farge du valgt. Passer perfekt inn hos dere!

 • Det er klart at den skal stå oppå benken!!!
  Vi har ikke mye benkeplass, men kitchen aiden hadde jeg aldri satt inni et skap:)
  Synes også at den er fantastisk god!!! En av de beste investeringene jeg har gjort!!:)
  Håper det står bra til hos dere:)
  Klem!

 • Kjempe fin farge! Det er klart den må stå på benken :)

  Eg er også veldig fornøyd med Kithen Aiden min! Kan nok bli litt flinkere til å bruke den! Men den er uansett lekker der den står :)

 • Hehe såklart den skal stå PÅ benken;)
  Kjempefin maskin! Vi har en blank sort Kenwood, og selvfølgelig står den på benken;)

  Ha en fin uke:)

  Klem Ovedia

 • Lekker er den! Likte den grålige fargen godt. Passet så fint inn på kjøkkenet ditt. Vi har hvit og den står på benken;)

  Klem fra meg

 • Den er rett og slett GENIAL!
  LEkker og BRA på en gang ♥
  Jeg fikk min etterlengtede cremefarget til jul av mannen – oh lykke!
  Og jeg lager de deiligste bollder med den, hehe:)

  Og klart den skal stå oppå benken – dåååhhh…

 • hihi
  ikke lett å skjønne alt
  kan det tenkes han ikke får med seg trendene i bloggverden..?
  flott farge – en sikker vinner i år etter år
  enjoy!

 • Den er bare råfin Guro! Gratla! Forresten; Tiny i Sandnes skal legge ned, så de har 30-70% på ALT =) Fikk med meg det fine teppet du har på prinsesserommet til en GODPRIS =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>