Plastic Fantastic

Ja, jeg snakker altså om Pappelina sine matter, om noen lurte :)  

DSC_5998-1

  Jeg har skikkelig sansen for disse plastmattene. De er så enkle å holde rene, samt at de tåler vaskemaskin. Vi har to nede i ytter- og innergangen, og før jul kjøpte vi en til å ha på kjøkkenet også. Fant plutselig ut at det var kommet mange småhakk i parketten, som mest sannsynlig skyldes en liten kjøkkenhjelper som elsker å tømme skapene! Hun rydder faktisk også, men roter først :) Vi har kjøpt skuffestoppere, men er det ikke litt "stress" å ha på slike? Tungvindt når du skal åpne skuffene i en fei? Iallefall tenker jeg at den nye matta vil avlaste gulvet litt, og så synes jeg det ble litt lunere også. Vi sitter mye på denne og kokkelerer ;) Ikke nok med dette; til jul fikk vi enda en matte, til å ha innenfor terrassedøren. Den vises såvidt i innleget under. Så nå bor hele pappelinafamilien hos oss. Og hvis du lurer på om alle mattene våre er like, ettersom de kommer i utallige utgaver, er svaret ja. Never change a winning team you know ;) Her er formen endelig på vei oppover etter 14 dager med influensa, bihulebetennelse +++. Er sjelden syk, så når det først slår til er det på ordentlig. Håper på litt mer blogging fremover etterhvert som formen kommer tilbake! Tusen takk til alle som titter innom, og ikke minst til de som legger igjen en hilsen ♥

15 comments

 • Jeg liker kjempe godt disse mattene, og et ekstra pluss at du kan vaske dem. Vår parkett er vell nesten 2 år, og ser ikke ut…så om noen år mi bytte igjen. The sharm of having kids….sier noen;) Kommer du på fotokurs i morgen på bryne? Hadde vært kjekt og hilst på deg!

 • Hei hei Guro :)
  Stakkar, du har fått gjennomgå skikkelig!! Håper du er snart oppe og hopper igjen :)
  De mattene er fine og skulle gjerne hatt noen av dem i hus, spesielt i gangen. Høres så enkelt ut med matter som bare kan kastes i vaskemaskinen. Men hver gang jeg finner noen har de aldri størrelsen jeg ønsker inne! Innenfor verandadøren hørtes også supert ut, godt tips :)
  Jeg skal på fotokurs i morgen, gjennom bloggen til Hildemor. Fant ut av det i dag, og fikk kastet meg på i siste liten. Skal du?
  Ha en fin fin kveld, og ønsker deg masse god bedring!
  Klem klem fra hu over brua :)

 • Kjempe stilige matter! Og veldig praktiske! Likte veldig godt både farge og mønster!

  Me hadde skuffestoppere i gamla-huset, og det var veldig stress! Men me kom jo inni det etterkvart! Er jo stress med disse effektive kjøkkenhjelparane og :)

  Så bra at du er i bedre form!

  Klem frå Synneve

 • Godt nytt år Guro:) Kan se ut som vi har hatt samme «sjau» med både bihulebettennelse og det hele. Håper formen er bedre nå i vært fall:)

  Matten var utrolig fin! Jeg har ingen selv, men de må jo være lette å holde rene og veldig praktiske med små barn i hus! Kjøkkenet ditt er forresten rene drømmen, sååå fint:))

  Ha en fin kveld og god ny uke. Vi blogges;)

  Klem, Pernille

 • OMG – jeg digger kjøkkenet deres!!
  Og pappelinamattene er knallfine:)
  Ønsker meg slike jeg og, en til gangen og en til kjøkkenet:)

  Ha en fin fin ukesstart i morgen, håper formen holder seg på topP!

 • 8 januar 2012 at 22:44 //

  Disse teppene er bare superfantastiske!!!
  Har flere hjemme og faktisk ett i båten!!
  Tåler jo alt og er så fine!!
  Og du har det bare sååå lekkert hjemme hos deg!!
  Klem Heidi :)

 • Elsker pappelinamattene, har en i gangen og tror nok vi må ha en på kjøkkenet også, av samme grunn som deg!
  Vi har skuffestopp på så godt som alt av skuffer og skap, og man blir faktisk vant til dem! -Heller dét enn at mini drar ut alt av mat og kjøkkenutstyr(blir jo såå lei av å rydde hele tiden)!

  Nydelig kjøkken dere har! Helt i min stil!!

  Kan jeg spørre deg om du er fornøyd med Eames stolene? Er de gode å sitte lenge på? God kvalitet på plasten og benene? Noe du ikke er fornøyd med?
  Vi vurderer nemlig å gå til innkjøp av disse, men har ikke hørt noen personlige erfaringer ennå.
  Håper du har tid til å svare!:)

  Ha en fin 2.uke:)

  Klem fra Ovedia

 • Kjempefine disse mattene!
  Har lenge hatt planer om en rød med hvite sirkler i gangen.
  Så får vi se hvor lang tid det tar før den planen settes ut i live.
  Dere har bare et helt nydelig hjem!

  Og kanskje det er noe stort på gang…hehe!

 • Hei igjen!

  Tusen takk for kjempefint svar ang Eames stolene!
  Godt å høre at de er gode å sitte lenge på -de ser igrunnen ikke sånn superbehagelige ut, men vi synes også de var gode når vi prøvde de i butikken.

  Vi må nok ta et par turer til før vi bestemmer oss og bestiller! Vi kjøpte nye store polstrede stoler med armlener da vi flyttet inn i august som er supergode, men de tar veldig mye plass og er så ruvende at jeg tror Eamsene ville passet bedre inn her. Ikke lett;)

  -Jeg gleder meg til å se enda flere bildet fra huset ditt!! Vi har og nybygd funkishus og da er jo stilen veldig lik sett bort ifra innredningen, så er spennende å se hvilken stil andre kjører:)

  Klem Ovedia

 • Det er så utrolig kjipt med influensa. Jeg er så lei nå, blir liksom aldri frisk! Bra du er bedre da.
  Fine Pappelina, passer perfekt hos dere!
  Jeg var veldig skeptisk til lilla skap, men måtte bare prøve, hehe:)
  Passer veldig fint med tapeten ja.
  Ha en fin uke!
  Klem E

 • Hei igjen!

  Pappelina er genialt, både praktisk og fint. Har en i gangen selv, har hatt den i mange år og den har ikke den minste antydning til slitasje.

  Og du, nå har jeg fått laget meg en blogg. Koselig om du stikker innom:)

  Ha en god helg!

 • teppene er superfine
  ønsker meg jeg også – en gang – til et annet kjøkken!

  bra du er bedre
  jeg har også endelig fått medisin som hjelper – det er på tide etter 5 uker!!

  klem
  Åpent^hus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>