Bildevegg i gangen

Innom med litt bilder fra innergangen. Den er ganske smal, formet som en L og består av hele 8 dører. Vi valgte tett trapp her for å få mest mulig lagringsplass, noe vi ikke angrer et sekund på. Det hadde nok vært flottere og gitt en helt annen romfølelse med åpen trapp og stor hall, men så var det alt dette utstyret vårt da... Det må ha sin plass, og ekstra bod under trappen ble derfor prioritert. Og den befinner seg altså bak denne veggen. 

DSC_6880-1

Bildeveggen laget vi for lenge siden, og det skjer stadig endringer i innholdet her. Den bestod tidligere av kun svarte rammer, men har nå også fått innslag av hvite. Kjekt når man enkelt kan skifte ut innhold og bilder i takt med snuppas utvikling og hendelser i familien, og også for å endre uttrykk i rommet. Litt rosa bryllupsmodus preger nå om dagene. De to rosa posterene hadde vi i bryllupet, stående på gavebordet, og noen av de tidligere bildene er byttet ut med fotografbilder fra bryllupsdagen.

Vi valgte rette linjer i ytterkantene, noe annet hadde jeg ikke kunnet leve med. Jeg er litt sær og de som kjenner meg vet at ting liksom må være symmetrisk...!

DSC_6861-1

 Og under her kan dere altså se litt av macMatrefamilien. I hverdagsantrekk ;)

DSC_6851// Kommode / Skeidar - Stol / Eames DSR - Rammer / Clas Ohlsson - Lysestaker / Kähler - Pute sydd av Ferm Living kjøkkenhåndkle //
HER kan du se bilder fra yttergangen, om du vil. God tirsdagskveld!

17 comments

 • Så fine dere er på bryllupsbildene!! Skulle gjerne ha sett kjolen din litt nærmere. Jeg synes nemlig det er så stilig med kort brudekjole!

  Fin gang med veldig fin bildevegg! Du har god smak!

 • Så lekkert det ble;) Tenkte på disse putene du ønsket som jeg har fra firm, jeg har tenkt og selge dem alle for 500 kr for 2 firm puter. Om du er interessert altså…den fargeputa og så har jeg en i sort bak og grå med hvitt fuglebur(om jeg husker riktig).

 • KJmepefin bildevegg;)
  Og jeg likte kommoden så godt!
  Er det lenge siden den ble kjøpt, har de den enda troooo?

  Fine bilder ♥

 • Eg ELSKER bildevegger :) Du skimta vår i eit tidligare innlegg, den har eg tenkt å «ommøblera» litt, må berre godsnakka litt med Herr Fryd først, den er nemelig over trappa vår – så då må han vera apekatt. Planen er å handla inn bildelister frå Ikea, slik at det vert beint ;) og for at det skal vera lettare å bytta ut etter kvart. Har nokre herligheter som eg vil ha opp på denne veggen nemelig.

  Lurt med oppbevaringsrom under trappa, er det noko ein alltid har bruk for så er det nettopp det. Likte veldig godt det eg såg her! Du er god!

  Klem Eli

 • Kjempefin bildevegg, og kommoden under ble jeg litt nysgjerrig på:)
  Jeg er litt sær jeg også når det gjelder symmetri, det MÅ være symmetrisk!

  Tror kanskje jeg viser premien på bloggen i dag, så følg med;)
  Klem E

 • Kjempefin gang. Og bildeveggen var smashing. Brudebildene ser fantastisk flotte ut.
  De gjør dere også. Blir spennende å se deg i levende live…hehe

 • Hei hei!
  Så nydelige bryllupsebilder Guro, så vakker du er :)
  Morsomt å se litt mer av deg, kanskje vi møtes på Rema en dag :) Selv om det ikke er så lenge til vi skal det da :)
  herlig bildevegg, og en god ide!
  Jeg har en vegg litt lik ved siden av trappen, så mon tro om jeg ikke adopterer ideen :)
  Kul ide med plakater på gavebordet, søtt :)
  Håper dere alle er friske og raske :)
  Her har uken gått med til legebesøk og stell av lillesøster. Hun har fått kraftig lungebetennelse, men er heldigvis på bedringens vei :)
  Ha en fin fin kveld, stor klem!

 • Hei Guro!

  Så utrolig fint dere har det! Har lest meg nedover i bloggen din, da det er en stund siden jeg var innom sist. Og jeg er svært imponert over strikkekunnskapene dine. Har selv hatt lyst på en sånn «djevellue» men ikke funnet en oppskrift som blir bra. Kanskje jeg skal prøve meg igjen.

  Har forøvrig tatt opp bloggen igjen, på ny adresse: sneblogg.bigcartel.com, så du må gjerne oppdatere lenken i bloggrollen din :)

  Og hvis du er interessert i en sne-giveaway så send meg en mail (sne.dsgn@gmail.com).

  Vi blogges!
  Klem fra Christine

 • Hei! Så flott bildevegg, må nok snart få meg slik eg og:-)
  Brudebildene ser fantastiske ut!! Vil veldig gjerne få komme å se de en dag/kveld snart viss det passer?!
  Klem

 • Så stas at du er med på utfordringen min! :) Elsker stilen din, veldig gjennomført. Og ja, Hemnes kommoden finnes i svart, dvs brunsvart. Klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>