Bli med på give away!

I samarbeid med Christine med Sne bloggen // Sne design arrangerer jeg give away og gir bort et gavekort på kr. 500,- hos Sne design. Her finner du de skjønneste postere til barnerommet, i tillegg til nydelige kortpakker. Alt i herlige pasteller til å bli veldig glad av! Man kan bla. velge mellom alfabetplakater, telleplakater, plakater med tekst samt grafiske plakater. Hva med en god natt-plakat til minsten? Eller en mer pedagogisk gangetabell-plakat til de litt eldre barna? Heldig er den som stikker av med gavekortet, jeg hadde IKKE hatt vanskeligheter med å legge ting i handlekorga her. Eller, kanskje det er det jeg hadde hatt, ettersom det er så mye fint å velge mellom ;) Og er du ikke i barnemodus selv, kan det jo være en super gave!  

SNE_giveaway_Macmatre

  Det er lenge siden jeg sikret meg en telleplakat og en alfabetplakat (som på bildet ovenfor) til tuppeluras rom, du kan bla. se de på veggen HER og HER. Og flere blir det nok :)

Jeg tenker vi holder oss til veldig enkle regler: 1 lodd - Kommentar til dette innlegget 1 lodd - Like snedesign på facebook  1 lodd - Linke til give awayen på egen blogg (bruk bildet ovenfor) Altså, 1, 2 eller totalt 3 lodd. Her er det bare å hive seg med! Du trenger absolutt ikke ha blogg for å være med. Bare legg igjen en kommentar og en mailadresse jeg kan nå deg på om du skulle bli den heldige vinner :) Så alle kjente og ukjente, blogger eller ikke blogger: Bli med! Trekning 14. mars. Christine er ei utrolig skjønn og herlig jente og er blant de første jeg ble kjent med da jeg entret blogglandia for over to år siden. Bloggen hennes er absolutt verdt et besøk, bare se HER! Ønsker alle en fin ny uke ♥

135 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>