Industriell grå

Vi (mannen, rett skal være rett) har nylig malt den ene veggen på soverommet vårt. (Men det var da i det minste jeg som kjøpte  malingen :)) Det har vært planen å gjøre dette lenge, men så går nu dagan, og soverommet har stått ganske langt nede på prioriteringslista. Inspirert av fine bloggefrøkener falt valget på industriell grå, og jeg er storfornøyd! Hele rommet forandret seg og fikk en helt ny dybde.  

DSC_6845

 

Så da gjenstår bare, ehh, resten da! Vi skal opp med ei lang bildelist over senga til bilder og prints, henge opp muutoknagger, finne den perfekte kommode og de perfekte gulvteppene. Og spare til drømmesengetøyet... Viser nok når det er ferdig! Ellers har vi fått et nytt medlem i husstanden i dag. Han heter AJ, er sort, og rett og slett bare til å dåne litt av. En riktig hot shot. Gleder meg til å dele resten av livet med han :)   Tirsdagsklem!

8 comments

 • Lekker farge! Jeg har også lyst på litt forandring på soverommet. En slik grå vegg gir mer dybde i rommet som du sier. Jeg får bearbeide maleren min litt. ;)

  Fin kveld til deg!

 • herlig farge
  den passet bra!

  gratulerer også med et nytt familiemedlem.
  jeg har en slektning jeg også.
  er spent på hva slags plassering og rolle din AJ skal få – ser gjerne bilder! ;)

  natti!

 • Nydelig!!
  Flott med kontraster til det hvite!
  Vi har grå dører i hele huset!
  Og *sukk* en AJ lampe – den står høyt på ønskelista mi også!!
  Gleder meg til å se!!
  Klem Heidi :)

 • Lange bildelister har de på IKEA.
  På jenterommet har vi to kortere lister fra Åhlens vi har hengt ved siden av hverandre :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>