Blomstene må fruen kjøpe selv

Stemmer det, jeg får sjelden aldri blomster av mannen. Sånn er det bare. Er man ingen blomstermann så er man ingen blomstermann. Og det er helt greit altså, klarer å kjøpe mine egne blomster :) Jeg ble derfor nokså overrasket da han nylig kom hjem med en stor bukett under armen. "Hva galt har han nå gjort" tenkte jeg i et raskt sekund, før han kjapt kunne konstatere at "neida, bare ta det rolig. Blomstene er mine". Han bytter jobb i disse dager og hadde fått de i den anledning. Hoho :)

 DSC_7249-1

 Buketten var stor med så mange ulike typer at de ble fordelt i fire vaser, og jeg bare måtte forevige de nydelige gåsungene i favorittvasen.

DSC_7234

 

Gåsunger må jo være noe av det mest uskyldige...

Har DU kapret deg en blomstermann, eller må du kjøpe dine egne kvaster? :-)

9 comments

 • Eg må nok kjøpa mine eigne kvastar ja, det er kun om eg har morsdag eller det er bryllupsdag at han kjem heim med blomar – fordi det er forventa. Hadde jo vore grådig kjekt å få blomar ein tirsdag berre fordi eg er fantastisk… Men då må eg jo altså gjera det sjølv ;)

  Fin-fine gåsungar, fin-fin vase!!

  Klem Eli

 • Mannen min kjøper blomster til meg, men det er gjerne på «merkedager». Overraskelsesbukettene blir det ikke så mange av. Men, menn er vel menn, og blomster kan jeg kjøpe selv også. :)

 • Hei på deg!

  Så hyggelig at du la igjen en liten
  kommentar hos meg.. Da fant jeg bloggen din også!

  Skal legge deg til i blogrollen min med en gang…
  Nydelige bilder og herlig den fiducia vasen :)

  STOR
  KLEM

 • Heihei :)
  Det er ikke ofte mannen kommer hjem med blomster, men det skjer :) Jeg er desto flikere til å kjøpe blomster selv :) Forresten, nyyyydelig lampe over spisebordet. Venter på to stk pendler av samme type som jeg skal henge over kjøkkenøyen min :)

  Monica;)

 • Hehe, ingen blomstermann her hos meg heller gitt:)
  Kan telle på en hånd de gangene han har kjøpt blomster til meg på de 16 årene vi har vært sammen:)

  Koselige gåseunger, tror jeg må skaffe meg noen slike:)
  Og vasen er en stor favoritt her hos meg og ♥

 • Ingen blomstermann her heller;), jaja, klarer å kjøpe dem selv,
  Da får jeg hvertfall noe jeg vil ha selv;).
  Enig med gåsungene, de er spår skjønne:).
  Klem

 • Hi,hi :) Jeg har en av og til blomstermann, av og til glimter han til :) Men jeg liker å kjøpe mine egne også. Er for likestilling… Tihi :)

  Takk for herlig kommentar på mitt siste innlegg, søt du er :) du har en kjempeflott blogg selv.

 • kjære Åpent hus mannen kan finne på å komme hjem med blomster til helga
  han liker å gjøre det samme som faren gjorde i sin tid :)
  kjekt for oss

  kanskje her MacM har lyst til å prøve han også? stor gevinst for liten jobb! :)

  kom over fargekodene til filmrommet vårt – huska du spurte for lenge siden.
  her er de:
  4502-R og 6502-R

  fin helg til deg

  klem fra
  Åpent^hus

 • Dette var velkjent du – heller ikke her i huset kommer det veldig mye blomster over dørterskelen uten at mor går og handler dem selv. Men selv om jeg «mobber» min kjære litt for manglende romantiske ferdigheter, så kan jeg ikke si at jeg føler jeg mangler noe likevel. Det finnes viktigere ting! Og kjøper jeg blomstene selv, så får jeg i tillegg akkurat de jeg vil ha;)

  Søte gåsunger i knallfin Fiducia:) Fin uke til deg!

  Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>