Lekeoppbevaring

Leker må ma ha, det er sikkert og visst. Men leker er fort synonymt med rot, og det kan hu mor ikke ha for mye av etter leggetid :) Derfor er det kjekt å ha fine kasser til å rydde lekene oppi! De søte korgene fra Rice gjør nytten.  

006

Kassene, eller rettere sagt  korgene, er kjøpt hos Små (for ca et år siden). Huset under er også fra Rice, og er veldig kjekt å sitte oppi :)

003

Og slik ser en vanlig onsdagsformiddag på jobben ut!

DSC_6716-1

  En lekende onsdag ønskes deg som titter innom!

11 comments

 • Herlig det siste bildet, slik er det hjemme her også. Kun pent for styling, hihi…Og de kurvene har jeg også, de er så fine;)

 • Hei hei!
  Herlige lekeesker, og tro meg, flere av de trenger du etterhvert :)
  Leker må en jo ha, men helt ufattelig hvor de klarer å strø de rundt omkring! Så vi har innført 15 min. med ryddetid før kveldsmat, litt effektiv rydding, og gjør jo ingenting at jentene lærer seg å rydde selv :)
  Godt å se at det er flere som har det litt rotete innimellom :)
  Er hjemme med en febersyk lillesøster i dag, så nå har vi fyr i peisen og kakao i koppen, mens prinsesseakademiet går for andre gang :)
  Ha en fin dag, klem klem

 • Ja, de er greit med fine kasser til lekene. Her har alle lekene flytta opp. Loftstova er tildelt dei små og den kan ein sjå for å sei det slik. Liker det siste bilde ditt. Trudde med eit at det var Andrea som låg å velta seg ved puffen ;)

 • Hei! Så fine lekekasser! Godt å se at andre også har stuen full av leker :-) Er litt av sjarmen med å ha små det! :-)

 • Kjenner igjen den ryddetrangen når barna er i seng. Da skal leker og rot bort fra stua og kjøkkenet. Lys tennes. Og jeg kan senke skuldre, krølle meg under et pledd og lese litt :)

  Fine kurver! og så fint dere har det!

  Klem Tonje

 • Eg elsker stova di, MED leiker :) Det er jo så koselig med litt rot synest eg. Skal jo visa at det bur folk OG småtassar i ein heim.

  Klemmings!

 • Fin oppbevaring!!
  Her har vi lekerom, og du skulle sett det på sitt verste… Som for eksempel nå. Og jeg orker ikke rydde det hver dag. Så jeg lukker dørene og fortrenger rotet:) Det er jo uansett like ille en time etter at de har stått opp i morgen:)

  Forresten veldig fint med sommerfuglbildene over sofaen! Er det den største utgaven? Vurderer de til loftstua. Men klarer visst aldri å bestemme meg…:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>