Monkey business

Ikke vet jeg hva vår venn Bojesen-apen har vært ute på, men heftige greier må det være. Han har jo mistet armene! Dakar...  

DSC_7162

  Dette skal vel ikke skje med en solid treleke? (Det er strikken som holder armene sammen som har røket, ikke selve treverket). Regner med vi får en ny. Det må jo være reklamasjonsgrunnlag. Noen andre med ødelagte aper? Bare lurer på om det er vanlig at det skjer. (Nå er jo ikke akkurat dette et stort problem i den store sammenheng, men i interiørbloggersammeheng er det jo litt kjedelig likevel...) Hihi :) En god dag ønskes alle som titter innom :-)

4 comments

 • Huff da, dakkars, hehe:)
  Til den prisen som disse tre- «lekene» har så burde det absolutt ikke skje nei!!
  Koster den ikke over 1000 kroner da=?
  Men artig er den, og høøøyt oppe på min ønskeliste:)

 • Næmmen… Dakar apekatten:(

  Jeg kjenner flere Bojesen-aper, og alle har såvidt jeg vet sine lemmer intakt. Jeg ville i alle fall prøvd å reklamere på den. Om ikke annet så vil de være obs på det dersom det skulle skje med flere.

  God bedring til apekatt og fortsatt fin uke til deg:)

 • Vår ape har fortsatt både armer og bein:)
  Men da vi kjøpte den på Møbelgalleriet, sa de at vi bare måtte komme innom dersom strikkene røk, så skulle vi få nye:) Så det er tydeligvis et kjent problem:)

  Ha en fin dag!
  Her venter lege- og jordmorbesøk. Og en tur til Sandnes på kjøpet;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>