No mess på kontoret

No mess, med pleksiglassbeholder fra nomess copenhagen. Lyst og enkelt med pleksiglass, akkurat slik ordensfreaker liker det.

 DSC_6958-1 

Vi gikk for en variant med tre skuffer som vi merket med dymotape. Slik får alle papirene sin plass før de flytter videre inn i permer. Den kan også bygges på i høyden. Vi har sett på disse på nett lenge, men ikke kommet så langt at vi har bestilt de.  Da vi tilfeldigvis kom over de hos Ølen Møbel tidligere i vinter var det bare å slå til! Det var ikke tilfeldig at vi var innom butikken, det er et must når vi er på de trakter. Her er det mange godbiter!  

DSC_7018-1// Justerbar pult og lampe fra IKEA // 
Washitapen kjøpte vi også der. Jeg fikk aldri tapedilla i høst, slik som størstedelen av bloggnorge. Men nå, flere måneder etter alle andre kommer jeg diltende etter. Litt treig, visst :) Tapen kommer nok ikke på veggen her, selv om det også er stilig, men jeg synes den er veldig kjekk å bruke til gaveinnpaking.  Viser mer fra kontoret en annen gang. EDIT: Med disse bildene er jeg med i Fabelaktig sin utfordring: "Merket"! Ønsker alle en fin kveld, med eller uten mess! Og husk give awayen i innlegget under.

10 comments

 • hehe, jeg ble heller aldri superfan av den tapen, men jeg kjøpte meg en tape bare for en uke siden:) Litt treg her også, om det er en trøst:)

  Ha en super kveld!

 • Herlige bilder, og ser ut som om dere har et flott kontor :)
  Smart med den oppbevaringen, det var helt genialt! Tror jeg må adoptere denne! Er i skikkelig rydde og fikse opp kontor og bod modus for tiden, og stilige løsninger er jo ikke dumt :)
  Var faktisk nettopp ute på kvadrat og fikk tak i dymotape, noe jeg har savnet lenge i dette hjemmet :)
  ha en fin fin kveld, klem klem
  nb! kanskje vi må møtes snart og fikse den tingen vi snakket om ;)

 • kjempefint
  skulle gjerne hatt både sånne «arkivskuffer» og slike lignende til å henge på veggen.
  nå ble jeg nysgerrig – hva har du i diverse…?
  :)

  jeg har også en diverse-bunke. hihi. og den blir fort svær! (og ingen andre bunker!) :)

 • Jeg elsker system og orden. Disse var flotte!

  Tusen takk for kommentaren hos meg. Ser for meg jenta di som kaster yndlingspus i do, hihi :) Gled deg til flere sprell når hun blir større :) Barna er jo bare superskjønne, selv om de lager litt ekstra arbeid innimellom :)

  Ha en fin dag
  Klem Tonje

 • Kjempefine de plexiglass-oppbevaringene:)
  Ønsker meg og den til regninger og diverse, pluss endel til smykker og stæsj på snupperommet:)

  Jeg ble heller aldri bitt av tapebasillen da alle andre ble det, hehe.
  Ble et teipjuletre i desember, ellers så er det ikke før nå jeg har oppdaget disse finurlige greiene:)

  Ha en fin fin dga!

 • Dette her var ett kontor etter mitt hjerte :)
  LOVE!

  Fabelaktig fredag til deg og dine.
  Her i huset har ny gardinstang satt opp, nye gardiner hengt opp og mannen har bakt deilig pizza. Nå er det ett glass vin og avslapning foran tven:)
  Stort smil fra meg

 • Elsker orden! Og dette var jo både praktisk og fint :) Rart med den tapetrenden… har ikke vært så veldig interessert jeg heller før nå ;) Kjempefint til gaveinnpakning :) Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! :) Kjekt at du vil følge med videre :) Gøy å oppdage litt nye interiørbloggere. Jeg trenger masse interiørinspirasjon nå som vi holder på å bygge hus :)

  Ha en finfin lørdag!
  Klem Anne

 • Hei.

  Oppdaget denne bloggen i dag, og likte den veldig godt. Her kommer jeg helt sikkert tilbake mange ganger :)

  Ha en strålende helg videre.

  Hilsen eline

 • Oj, ja dette var reint å bli inspirert av – snakk om orden. Me er nokre skikkelig rotekoppar, og ikkje har me kontor, men med slike lekre saker kunne ein jo hatt papira andre stadar også :)

  Klem ELi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>