Strikket babylue

Da er jeg ferdig med min tredje babylue (for de som måtte interessere seg for det...:))! De to første jeg strikket ble bare små dukkeluer (men aldri så gale at det ikke er godt for noe), forhåpentligvis vil denne passe mottakerens lille søte hode.  

DSC_6713

  Nå er jeg i gang med enda en lue, men en annen type. Et overkommelig prosjekt når man er på øvestadiet. Liker når man raskt ser resultater. Og jeg innrømmer gjerne at jeg er blitt litt ganske hekta...:) Oppskriften finnes gratis hos garnstudio - blomsten er heklet på frihånd. Ønsker alle en flott uke!

3 comments

  • Nydelig lue! Også så fin den blomsten var! Du har jo fått skikkelig dreisen på denne strikkinga du. :)

    Fin dag til deg! Klemmer fra meg.

  • Så flink du er! Syns disse luene er så skjønne! Og blomsten gjorde seg virkelig!

    Då er me to som er hekta ;)

    Ha ein fantastisk tirsdagskveld :)

    Klem fra Synneve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>