Magnettavle

Endelig er magnettavlen kommet opp på veggen inne på rommet til mini. Julegave fra søskenbarnet. Og den skled jo rett inn i rommets fargeskala. Tilfeldig? Hmm :)

 DSC_7502-3

  

 Tavlen fra favoritten Sebra finnes i forskjellige farger og tre ulike størrelser. Dette er den minste. Utrolig fint å ha flere tavler hengende sammen, men det ble det ikke plass til her.

Magnettall har hun også fått. Alfabetmagneter fra Sebra finnes også.

 

DSC_7509

 

Ikke det at mini trenger å lære gangetabellen med det første altså, det skal hun få slippe, men den blir forhåpentligvis kjekk med tid og stunder ;)

Onsdag kveld trekker jeg en vinner av give awayen min, så det er fortsatt sjans til å hive seg med i kampen om et gavekort fra SNE design.

Ønsker alle en GOD uke!

10 comments

 • Så fin den var!!
  Knalle, fine farger og praktisk og lærerik leke, sånt liker vi:)
  For et herlig pikerom ♥ Elsker fargene:)

 • 12 mars 2012 at 23:16 //

  Nydelig barnerom og kjempe fin tavle!
  Jeg vurderer både tavlen, hyllene og teppet på rommet til min prinsesse.(Hun har allerede komfyren)

 • Heldige jenta di som har så fint et prinsesserom:) Deilige farger, gøye leker – og på toppen av det hele lærerike. For et kinderegg!
  For øvrig må jeg få si at jeg synes du tar veldig fine bilder!

  Krysser fingrene foran give away-trekning og håper på at Sne-plakaten til min mini skal få selskap av minst en til;)

  Ha en finfin tirsdag! Klem:)

 • 13 mars 2012 at 11:27 //

  Ups, jeg har glemt å vaske bakstykket…så jeg kan vel se lenge etter å vaske disse putene…typsik at det skal gå fort når først ånden kommer over meg.

  Skrekkslagen før bloggtreffet er bare forbokstaven. Jeg har til og med reservert meg mot å bøli tatt bilde av. Elefanten Eline skal ikke foreviges på noe blogg nei!
  Jeg vil veldig gjerne treffes en plass. Har ikke helt sett meg inn i hvor det er hen enda, men en parkeringsplass hadde vært supert ;)

 • Herlig farger og kul tavle!

  Gleder meg til å treffe deg også på torsdag, det blir nok en super kveld :)

  Klem

 • Ja, sikkert veeldig tilfeldig ;-) det var godt du sa i fra om ordbekreftelsen. Det var eg sikker på at eg ikkje hadde. Men nå skal det bare var på innlegg som er eldre enn 2 veker. Det er jo så irriterande. Gleder meg til torsdag :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>