Drikk mer vann

Siden vi først er inne på dette med postere - jeg har ikke vist dere denne som henger på kjøkkenveggen: Den er bestilt fra Kikkis planet for en tid tilbake. Hun har mange stilige prints, og jeg vurderte sterkt en med teksten SPIS MINDRE SJOKOLADE. Tror dessverre den hadde virket mot sin hensikt her i huset. Stadige påminnelser om sjokolade ... nono, tror ikke det hadde gått bra :)

Vannflasken fra Eva Solo er av av favorittene i goodiebagen fra bloggtreffet jeg var på i mars.

Da gjenstår det bare å ønske alle en god helg! Og husk: Drikk mer vann! Og gjerne litt vin, det er jo helg!

12 comments

 • Vann er digg! hihi!
  Herlige bilder og vakkert print. Du har liksom så lik stil og smak som meg så jeg digger alt du viser :)

  Jeg avsluttet en laaang arbeidsdag for noen timer siden og nå er jeg endelig ferdig pakket. Jeg kjenner at en uke med sol og varme kommer til å bli – åh så godt!

  Følg med inne hos meg i morgen og i uken som kommer, jeg kommer til å ha ett gedigent gavedryss :)

  Fin fredag!
  klemklem

 • Åh jeg skulle også hatt en sånn plakat. JEg er så utrolig dårlig på å drikke vann….eller drikke generelt. Drikker vel to glass juice og ett, maks to glass vann til dagen. Aaalt for lite. Må nok vurdere en slik plakat dersom du kan garantere at det hjelper ;)

 • Et av bursdagønskene det ja. Ikke en av de på bloggen. Mulberry er litt i overkant, så Marc Jacobs er litt mildere for lommeboken…hehe

  Ble denne:
  http://www.marcjacobs.com/marc-by-marc-jacobs/womens/bags/m3pe083/classic-q-hillier-hobo#?p=5&s=27

  Godt fornøyd med det!

  Forstår godt at du vil ha en helg hjemme. Jeg vurderer å trekke meg. Får se hva jeg gidder. Reiser i så fall alene med Vesla…syns det er litt stress. Hun er midt i den værste trassen. Herlig! Godt gravid alene på ferja med en trassig 2 åring som plutselig kan nekte å gå inn i bilen. Hehe

 • Hei hei Guro :)
  Ser du har hatt mini-bloggeferie du og :)
  herlig å være tilbake igjen da :)
  Kjøkkenet ditt er bare så utrolig fint, og det printet var kjempe kult :)
  Håper alt står bra til oppe på toppen :)
  Ha en fin fin kveld, stor klem fra Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>