Uterom

Hei igjen!

Plutselig en måned siden sist - med finvær følger bloggtørke. Det gjelder å nyte det alt man kan. Men nå har jeg fått knipset litt bilder av terrassen og bakhagen vår, og her kan vi si oss helt ferdige. Juhu! Den siste tiden har hagen vært fylt av badebasseng, krypetunnel, telt, leker osv. Fantastiske dager! Møblene kjøpte vi i fjor. Puter har vi også, men de glemte jeg å ta ut for anledningen. I pinsen fikk vi kjøpt inn to vintergrønne trær, to hortensia og fire sorte (firkantede) betongkrukker. Firkantede krukker har jeg vært på jakt etter lenge! Hageland leverte, så fikk de litt snikreklame også :) De hvite oljelampene fikk vi i bryllupsgave. Materialene vi har brukt for å lage terrassen/rekkverket og trappen er noe som heter Kebony. Vedlikeholdsfritt med en levetid på ca. 30 år. Porten har mannen nettopp laget, og slik ser materialet ut før det gråner naturlig. Jeg tipper grinda er nokså grå innen et par uker. Vi venter på 1 meter forlengelse av glassrekkverket, så blir det endelig helt trygt her ute. Natursteinmuren som grenser opp mot naboene har vi mannen laget selv. Den ligger det mange timer i regn og surt vær bak. Mye tungt arbeid og litt av et puslespill, og endel turer til steinbruddet for å finne steiner på mål til å passe inn. Vi var glade når denne stod ferdig i fjor sommer!

Piknikbordet til søte små man såvidt kan skimte har også mannen laget av resteplank. Veldig kjekt og mye brukt. Skal vise det bedre i et annet innlegg. Mye (velfortjent) kred til mannen i dette innlegget gitt ;)

Med dette er jeg også med i Lisette sin uteromsutfordring! Titt innom den nydelige bloggen hennes HER.

Da er det bare å brette opp ermene og ta fatt på framhagen :-)

10 comments

 • Flott uteplass!!
  Digger huset deres, det er kult:)
  Herlige materialer, liker godt den grå looken ♥

  Ha en fin fin kveld:)

 • 31 mai 2012 at 21:30 //

  Meget flott uteplass! Liker veldig godt stilen deres:) Veldig fint treverk, takk for inspirasjon!

  Mvh Merethe

 • Så utrolig pen uteplass! Dere har virkelig vært flinke!
  Vi har fremdeles litt igjen med vår uteplass.

  Savnet deg i går på bloggtreff, men forstår at det blir vanskelig å få kabalen til å gå opp! :)
  Det var iallefall veldig koselig, selv om det ble lite shopping på meg denne gangen også. ;)

 • Hei
  Kjempefint hus dere har der !
  Er det mulig å få tilsendt bildene av deres terrasse på email i lav og høyoppløselig format.

  Tusen takk !
  Hilsen Kebony team

 • Hei Nina!

  Det er klart du kan!
  Jeg kan fikse det iløpet av morgendagen :)

  Takk for fin kommentar!

 • Utruleg fine rottingmøblar! Har tekt mykje på dei, og finn ikkje noko eg likar like godt.. kor har du kjøpt desse? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>